İnsanlarla Çalışan Robotlar Bursa Endüstri Zirvesi’nde

Teknoloji 1933+ kez okundu.
 

İnsanlarla Çalışan Robotlar Bursa Endüstri Zirvesi’nde

Metal ve sac işleme, kaynak ve otomasyon sektörlerinin tüm paydaşlarını bir araya getiren Bursa Endüstri Zirvesi, 29 Kasım Perşembe günü TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.
Metal ve sac işleme, kaynak ve otomasyon sektörlerinin tüm paydaşlarını bir araya getiren Bursa Endüstri Zirvesi, 29 Kasım Perşembe günü TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. 20 ülkeden 342 firma ve temsilciliğin katılımı ile 40 binin üzerinde ziyaretçi beklenen zirvede, 500 Milyon TL’lik iş hacmi hedefleniyor.    Fuarlar kapsamında cnc tezgahlar, takım tezgahları, sac işleme makinaları, ölçü kontrol sistemleri, insanlarla çalışan robotlar gibi birçok ürün Türkiye’de ilk kez görücüye çıkacak. 4 gün sürecek zirve 2 Aralık’ta sona erecek.   Sanayinin gelişimine yön veren sektörleri aynı çatı altında bir araya getiren, son teknoloji ürünleri 7 salondan oluşan 40 bin m2 kapalı alanda ziyaretçiler ile buluşturmaya hazırlanan Bursa Endüstri Zirvesi fuarları, 29 Kasım -2 Aralık 2018 tarihleri arasında sektör profesyonellerini Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor.     Katılımcı Firmaların Yüzde 60’ı Üretici   Ülkemizin en büyük 3 fuarından biri olan Bursa Endüstri Zirvesi, son teknoloji inovasyon ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dördüncü sanayi devrimi olarak adlandırılan endüstri 4,0’ın ana bileşenlerinden olan yazılımların ve donanımlarında sergileneceği zirve makine imalat sektörüne yeni bir soluk kazandıracak. Fuar kapsamında gerçekleşecek ticari faaliyetlerin önemine değinen TÜYAP Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Türkiye endüstrisinin nabzını tutacak fuarlar, ekonomik anlamda hareketlilik sağlayacak. Ülkemizin en önemli 3 fuarından biri olan zirve her yıl daha da ilgi görüyor. Üretim endüstrisinin metal işleme, sac işleme, kaynak teknolojileri, elektrik, elektronik, otomasyon konularını içeren tüm süreçleri ile ele alındığı fuarlar, 7 salonda toplam 40 bin m2 kapalı alanda 20 ülkeden 342 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanmaktadır. Katılımcı firmalarımızın yüzde 60’nın üretici olduğu fuarlar, Türkiye’de var olan endüstrilerin dünya pazarında söz sahibi olması için önemli bir görev üstleniyor. Dört farklı sektörü aynı çatı altında bir araya getirerek son teknoloji ürünleri ziyaretçilerle buluşturan zirvede gerçekleşecek ticari faaliyetlerin ülkemizin üretim ve ihracaatına önemli katkılar sağlamasını hedeflemekteyiz.   Ziyaret Saatleri; 29 Kasım - 1 Aralık 2018 tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında, 2 Aralık 2018  (son gün)  tarihinde ise 10.00 – 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Metal ve sac işleme, kaynak ve otomasyon sektörlerinin tüm paydaşlarını bir araya getiren Bursa Endüstri Zirvesi, 29 Kasım Perşembe günü TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Metal ve sac işleme, kaynak ve otomasyon sektörlerinin tüm paydaşlarını bir araya getiren Bursa Endüstri Zirvesi, 29 Kasım Perşembe günü TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. 20 ülkeden 342 firma ve temsilciliğin katılımı ile 40 binin üzerinde ziyaretçi beklenen zirvede, 500 Milyon TL’lik iş hacmi hedefleniyor. 

 

Fuarlar kapsamında cnc tezgahlar, takım tezgahları, sac işleme makinaları, ölçü kontrol sistemleri, insanlarla çalışan robotlar gibi birçok ürün Türkiye’de ilk kez görücüye çıkacak. 4 gün sürecek zirve 2 Aralık’ta sona erecek.

 

Sanayinin gelişimine yön veren sektörleri aynı çatı altında bir araya getiren, son teknoloji ürünleri 7 salondan oluşan 40 bin m2 kapalı alanda ziyaretçiler ile buluşturmaya hazırlanan Bursa Endüstri Zirvesi fuarları, 29 Kasım -2 Aralık 2018 tarihleri arasında sektör profesyonellerini Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor.  

 

Katılımcı Firmaların Yüzde 60’ı Üretici

 

Ülkemizin en büyük 3 fuarından biri olan Bursa Endüstri Zirvesi, son teknoloji inovasyon ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dördüncü sanayi devrimi olarak adlandırılan endüstri 4,0’ın ana bileşenlerinden olan yazılımların ve donanımlarında sergileneceği zirve makine imalat sektörüne yeni bir soluk kazandıracak. Fuar kapsamında gerçekleşecek ticari faaliyetlerin önemine değinen TÜYAP Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Türkiye endüstrisinin nabzını tutacak fuarlar, ekonomik anlamda hareketlilik sağlayacak. Ülkemizin en önemli 3 fuarından biri olan zirve her yıl daha da ilgi görüyor. Üretim endüstrisinin metal işleme, sac işleme, kaynak teknolojileri, elektrik, elektronik, otomasyon konularını içeren tüm süreçleri ile ele alındığı fuarlar, 7 salonda toplam 40 bin m2 kapalı alanda 20 ülkeden 342 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile hazırlanmaktadır. Katılımcı firmalarımızın yüzde 60’nın üretici olduğu fuarlar, Türkiye’de var olan endüstrilerin dünya pazarında söz sahibi olması için önemli bir görev üstleniyor. Dört farklı sektörü aynı çatı altında bir araya getirerek son teknoloji ürünleri ziyaretçilerle buluşturan zirvede gerçekleşecek ticari faaliyetlerin ülkemizin üretim ve ihracaatına önemli katkılar sağlamasını hedeflemekteyiz.

 

Ziyaret Saatleri;

29 Kasım - 1 Aralık 2018 tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında,

2 Aralık 2018  (son gün)  tarihinde ise 10.00 – 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.