İpotekli Konutlarda Artış Var

Konut 1556+ kez okundu.
 

İpotekli Konutlarda Artış Var

Orta ve dar gelir grubunun ülkemizde artış göstermesi, tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerinin ülkemizde gelişmesini zorunlu kılıyor.
Orta ve dar gelir grubunun ülkemizde artış göstermesi, tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerinin ülkemizde gelişmesini zorunlu kılıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2018 Ekim ayında Türkiye’de 146 bin 536 konut satıldı ve Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 79,1 oranında azalış göstererek 8 065 olduğu bir dönemde Birevim; yerli bir girişimciye ait olan özgün finansal çözüm anlayışıyla başarılı sonuçlar elde ederek, sunduğu faizsiz kampanya modelleriyle milli ekonomiye güç kazandırıyor.   Uluslararası alanda satış ayrıcalığı, pazarlama, üstün müşteri hizmetleri ve inovasyon dalında aldığı ödüllerle sunduğu yenilikçi bakış açısıyla sektörde fark yaratmaya devam eden Birevim, yeni bir seneyi karşılarken faizsiz ve peşinatsız olarak herkesi ev sahibi yapıyor. Dönem birlik ve beraberlik dönemi…   Devletin inşaat ve perakende gibi birçok sektörde yaptığı birlik çağrısı, şirketler tarafından da olumlu yönden destekleniyor. Kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan ve güvenilir bir yapılandırma vadeden Birevim, 480 kişiye kadar oluşturduğu tasarruf programlarıyla Türkiye’nin herhangi bir yerinde kolayca ev almanızı sağlıyor.   Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Türkiye’de ev almak şu dönemde karlı bir yatırım. Tasarrufa dayalı ev sahibi olmak için birlik olmaya karar vermek çok önemli. Birevim’de banka faizlerinin yükseldiği bir dönemde evinizi ucuza mal edebiliyorsunuz. Aynı zamanda taksitinizi de kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bizler, size en doğru formulü sunarken, sıfır ya da ikinci el tercihinize göre, istediğiniz şehirde evinizi seçebiliyorsunuz, biz de sizin için o evi satın alıyoruz. 4T güvence metodumuzla hiçbir mağduriyete sebep vermiyoruz. Aynı zamanda noter huzurunda gerçekleşen sıra tespitlerimizle sırası gelen kişiyi birinci aydan itibaren ev sahivi yapıyoruz” dedi.   Konut alımında faizlerin son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla vatandaşın konut kredisi başvurularının geri çevirildiğinin gözlemlendiği bir dönemde Birevim, taksitlerini cezasız atlama ayrıcalığıyla, toplu ödemeye kaldığınız yerden devam etme hakkı sağlıyor. Bu plan ile uzun vadede inşaat sektörüne de hareket kazandırılması bekleniyor.
Orta ve dar gelir grubunun ülkemizde artış göstermesi, tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerinin ülkemizde gelişmesini zorunlu kılıyor.

Orta ve dar gelir grubunun ülkemizde artış göstermesi, tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerinin ülkemizde gelişmesini zorunlu kılıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2018 Ekim ayında Türkiye’de 146 bin 536 konut satıldı ve Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 79,1 oranında azalış göstererek 8 065 olduğu bir dönemde Birevim; yerli bir girişimciye ait olan özgün finansal çözüm anlayışıyla başarılı sonuçlar elde ederek, sunduğu faizsiz kampanya modelleriyle milli ekonomiye güç kazandırıyor.

 

Uluslararası alanda satış ayrıcalığı, pazarlama, üstün müşteri hizmetleri ve inovasyon dalında aldığı ödüllerle sunduğu yenilikçi bakış açısıyla sektörde fark yaratmaya devam eden Birevim, yeni bir seneyi karşılarken faizsiz ve peşinatsız olarak herkesi ev sahibi yapıyor.

Dönem birlik ve beraberlik dönemi…

 

Devletin inşaat ve perakende gibi birçok sektörde yaptığı birlik çağrısı, şirketler tarafından da olumlu yönden destekleniyor. Kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan ve güvenilir bir yapılandırma vadeden Birevim, 480 kişiye kadar oluşturduğu tasarruf programlarıyla Türkiye’nin herhangi bir yerinde kolayca ev almanızı sağlıyor.

 

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi; “Türkiye’de ev almak şu dönemde karlı bir yatırım. Tasarrufa dayalı ev sahibi olmak için birlik olmaya karar vermek çok önemli. Birevim’de banka faizlerinin yükseldiği bir dönemde evinizi ucuza mal edebiliyorsunuz. Aynı zamanda taksitinizi de kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bizler, size en doğru formulü sunarken, sıfır ya da ikinci el tercihinize göre, istediğiniz şehirde evinizi seçebiliyorsunuz, biz de sizin için o evi satın alıyoruz. 4T güvence metodumuzla hiçbir mağduriyete sebep vermiyoruz. Aynı zamanda noter huzurunda gerçekleşen sıra tespitlerimizle sırası gelen kişiyi birinci aydan itibaren ev sahivi yapıyoruz” dedi.

 

Konut alımında faizlerin son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla vatandaşın konut kredisi başvurularının geri çevirildiğinin gözlemlendiği bir dönemde Birevim, taksitlerini cezasız atlama ayrıcalığıyla, toplu ödemeye kaldığınız yerden devam etme hakkı sağlıyor. Bu plan ile uzun vadede inşaat sektörüne de hareket kazandırılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.