İtalyan tasarımını teknolojiyle birleştiren seri

Teknoloji 2633+ kez okundu.
 

İtalyan tasarımını teknolojiyle birleştiren seri

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, yaşam alanlarına küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor.
Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, yaşam alanlarına küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor. Yeni nesil bakış açısını Living Light anahtar-priz serisine yansıtan BTicino, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor.   İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle birleştiren BTicino, Living Light anahtar-priz serisine kodladığı yenilikçi ve farklı tasarımı, ekstra inceliği, malzeme ve renk alternatifleriyle yaşam alanınızdaki stilin ismi oluyor. BTicino Livinglight Serisi: Dikdörtgen, Eliptik ya da Air... Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve dikdörtgen formuyla Bticino Livinglight, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle var olduğu mekanı sıradanlıktan uzaklaştıran Bticino Livinglight serisi; air, eliptik ve dikdörtgen çerçeve alternatifleriyle farklı kullanıcıların beğenisine odaklanıyor. BTicino Livinglight; krom, bronz, antrasit gibi sayısız renk alternatiflerinin yanında tasarımı ile seri anahtarlar için geleneksel görünümün dışına çıkmış yepyeni bir tarz yaratıyor. Modern tarzın en iyi yansıması Livinglight, tüm zevklere hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri bir araya getirerek evlerde zarif kombinasyonlar oluşturuyor.   İstenen tüm form ve tuş kombinasyonlarının serbestliği ile oluşturulabilen BTicino Living Light serisi, fikirlerinize sınırsız özgürlük kazandırıyor. Renk çeşitliliği, incelik ve kolay kullanımıyla duvarlarınıza tarz, estetik ve hava katıyor.
Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, yaşam alanlarına küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor.

Konut, ev otomasyonu ve interkom sistemlerinde yenilikçi çözümleriyle elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, yaşam alanlarına küçük dokunuşlar yapmak isteyenlere modern çözümler sunuyor. Yeni nesil bakış açısını Living Light anahtar-priz serisine yansıtan BTicino, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin tercihi oluyor.

 

İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle birleştiren BTicino, Living Light anahtar-priz serisine kodladığı yenilikçi ve farklı tasarımı, ekstra inceliği, malzeme ve renk alternatifleriyle yaşam alanınızdaki stilin ismi oluyor.

BTicino Livinglight Serisi: Dikdörtgen, Eliptik ya da Air...

Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve dikdörtgen formuyla Bticino Livinglight, duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Fonksiyonel kullanımı ve estetik görünümüyle var olduğu mekanı sıradanlıktan uzaklaştıran Bticino Livinglight serisi; air, eliptik ve dikdörtgen çerçeve alternatifleriyle farklı kullanıcıların beğenisine odaklanıyor. BTicino Livinglight; krom, bronz, antrasit gibi sayısız renk alternatiflerinin yanında tasarımı ile seri anahtarlar için geleneksel görünümün dışına çıkmış yepyeni bir tarz yaratıyor. Modern tarzın en iyi yansıması Livinglight, tüm zevklere hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri bir araya getirerek evlerde zarif kombinasyonlar oluşturuyor.

 

İstenen tüm form ve tuş kombinasyonlarının serbestliği ile oluşturulabilen BTicino Living Light serisi, fikirlerinize sınırsız özgürlük kazandırıyor. Renk çeşitliliği, incelik ve kolay kullanımıyla duvarlarınıza tarz, estetik ve hava katıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.