Kale Kilit bir kez daha ihracat şampiyonu

Sektörden 2713+ kez okundu.
 

Kale Kilit bir kez daha ihracat şampiyonu

Türkiye’de kilit sektörünün lokomotifi olan ve 100’den fazla ülkeye ihracat yapan güvenliğin lider markası Kale Kilit, İDDMİB “İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri”nde, Metal Hırdavat Kategorisinde 11. kez birinci oldu.
Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, İstanbul Demir ve Demir Dışı İhracatçı Birlikleri (İDDMİB) tarafından verilen “İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri”nde, Metal Hırdavat Kategorisinde birinci oldu. Kale Kilit, 2018 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda aldığı ödülle, kendi faaliyet alanında ihracat şampiyonu seçildi.   “Türkiye’de kilit ve silindirin jenerik markasıyız”   Kale Kilit Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Sinan Yorgancıgil, Kale Kilit, 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren güvenliğin lider markası olarak, “Yarım asrı aşkın süredir ülkemizde kilit ve silindirin jenerik markasıyız. Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyük entegre üretim merkezi olan Çerkezköy Fabrikamızda, günde 150 bin adet kilit ve 80 bin adet silindir üretim kapasitesine sahibiz. Batı Avrupa, Rusya, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika gibi kilit sektöründe dünyanın büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda tercih edilen en önemli markalar arasında yer alıyoruz. Hem kapasite hem de pazar payındaki liderliğimizi sürdürülebilir kılma hedefiyle; yurt içi rekabette ve hedeflediğimiz yurt dışı pazarlarda daha fazla söz sahibi olmak ve bir dünya markası haline gelmek istiyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda, Rusya ve ardından çevre ülkelerde büyümek için Moskova’yı üs olarak seçtik ve yakın zamanda Rusya Ofisi’mizi hizmete açtık” dedi.
Türkiye’de kilit sektörünün lokomotifi olan ve 100’den fazla ülkeye ihracat yapan güvenliğin lider markası Kale Kilit, İDDMİB “İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri”nde, Metal Hırdavat Kategorisinde 11. kez birinci oldu.

Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, İstanbul Demir ve Demir Dışı İhracatçı Birlikleri (İDDMİB) tarafından verilen “İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri”nde, Metal Hırdavat Kategorisinde birinci oldu. Kale Kilit, 2018 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda aldığı ödülle, kendi faaliyet alanında ihracat şampiyonu seçildi.

 

“Türkiye’de kilit ve silindirin jenerik markasıyız”

 

Kale Kilit Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Sinan Yorgancıgil, Kale Kilit, 100’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren güvenliğin lider markası olarak, “Yarım asrı aşkın süredir ülkemizde kilit ve silindirin jenerik markasıyız. Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyük entegre üretim merkezi olan Çerkezköy Fabrikamızda, günde 150 bin adet kilit ve 80 bin adet silindir üretim kapasitesine sahibiz. Batı Avrupa, Rusya, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika gibi kilit sektöründe dünyanın büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda tercih edilen en önemli markalar arasında yer alıyoruz. Hem kapasite hem de pazar payındaki liderliğimizi sürdürülebilir kılma hedefiyle; yurt içi rekabette ve hedeflediğimiz yurt dışı pazarlarda daha fazla söz sahibi olmak ve bir dünya markası haline gelmek istiyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda, Rusya ve ardından çevre ülkelerde büyümek için Moskova’yı üs olarak seçtik ve yakın zamanda Rusya Ofisi’mizi hizmete açtık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.