Kone’den Milas Bodrum Havalimanı’na yüksek kaliteli erişim çözümleri

Sektörden 1208+ kez okundu.
 

Kone’den Milas Bodrum Havalimanı’na yüksek kaliteli erişim çözümleri

Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör sektörünün önde gelen isimlerinden olan KONE, asansör ve yürüyen merdivenleri ile Milas Bodrum Havalimanı’na konfor ve teknoloji katıyor.
İç hat ve dış hat terminali ile yılda 3 milyona yakın yolcuya hizmet veren Milas Bodrum Havalimanı’nda kullanılan KONE asansör ve yürüyen merdivenler, yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. Havalimanında toplam 28 adet KONE MonoSpace asansör ve 18 adet de KONE TravelMaster yürüyen merdiven hizmet veriyor.   Esnek ve yüksek kaliteli asansör çözümü… Makine dairesiz çalışan KONE MonoSpace asansörler, saniyede 2.5 metre mesafe kat ediyor. 90 metre yüksekliğe kadar ve 2.500 kiloya kadar yolcu taşıyabiliyor. Ayrıca 33 kişi yolcu kapasitesi ile de öne çıkıyor. Ayrıca enerji tüketimi açısından etkin çalışmaya yönelik kaldırma teknolojisi, aydınlatma ve hazırda bekleme çözümleri ile de mükemmel eko-verimlilik sağlıyor. En yeni asansör teknolojisi ve her montaj sonrasında gerçekleştirilen kalite testleri sayesinde sarsıntısız ve sessiz çalışma özelliği ise mükemmel seyir konforu yaratıyor. Yürüyen merdivenlerde ileri teknoloji ve yüksek güvenlik… KONE’nin ileri teknoloji ile ürettiği TravelMaster yürüyen merdiven ve yollar; çok özel tasarımları, üstün güvenlik standartları ve sağladıkları enerji verimliliği ile dikkat çekiyor. Yenilikçi ve çekici aydınlatma çözümleri, aynı zamanda yolcu yönlendirme özelliklerini ve güvenliği de geliştiriyor. KONE, TravelMaster yürüyen merdiven ve yollarda da en son güvenlik teknolojilerini kullanıyor. Tarak plakası darbe algılama anahtarları ve yolculara yönelik acil durdurma düğmeleri de dahil olmak üzere çok özel güvenlik özellikleri sunuyor. Ürünlerdeki akıllı çalışma modları ve inverterler, enerji tüketimini farklı yük koşullarında optimize ediyor.
Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör sektörünün önde gelen isimlerinden olan KONE, asansör ve yürüyen merdivenleri ile Milas Bodrum Havalimanı’na konfor ve teknoloji katıyor.

İç hat ve dış hat terminali ile yılda 3 milyona yakın yolcuya hizmet veren Milas Bodrum Havalimanı’nda kullanılan KONE asansör ve yürüyen merdivenler, yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. Havalimanında toplam 28 adet KONE MonoSpace asansör ve 18 adet de KONE TravelMaster yürüyen merdiven hizmet veriyor.  

Esnek ve yüksek kaliteli asansör çözümü…

Makine dairesiz çalışan KONE MonoSpace asansörler, saniyede 2.5 metre mesafe kat ediyor. 90 metre yüksekliğe kadar ve 2.500 kiloya kadar yolcu taşıyabiliyor. Ayrıca 33 kişi yolcu kapasitesi ile de öne çıkıyor. Ayrıca enerji tüketimi açısından etkin çalışmaya yönelik kaldırma teknolojisi, aydınlatma ve hazırda bekleme çözümleri ile de mükemmel eko-verimlilik sağlıyor. En yeni asansör teknolojisi ve her montaj sonrasında gerçekleştirilen kalite testleri sayesinde sarsıntısız ve sessiz çalışma özelliği ise mükemmel seyir konforu yaratıyor.

Yürüyen merdivenlerde ileri teknoloji ve yüksek güvenlik…

KONE’nin ileri teknoloji ile ürettiği TravelMaster yürüyen merdiven ve yollar; çok özel tasarımları, üstün güvenlik standartları ve sağladıkları enerji verimliliği ile dikkat çekiyor. Yenilikçi ve çekici aydınlatma çözümleri, aynı zamanda yolcu yönlendirme özelliklerini ve güvenliği de geliştiriyor. KONE, TravelMaster yürüyen merdiven ve yollarda da en son güvenlik teknolojilerini kullanıyor. Tarak plakası darbe algılama anahtarları ve yolculara yönelik acil durdurma düğmeleri de dahil olmak üzere çok özel güvenlik özellikleri sunuyor. Ürünlerdeki akıllı çalışma modları ve inverterler, enerji tüketimini farklı yük koşullarında optimize ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.