Kuveyt’te Akıllı Şehirler ve Akıllı Şebekeler Fuarı

Akıllı Şehir 3587+ kez okundu.
 

Kuveyt’te Akıllı Şehirler ve Akıllı Şebekeler Fuarı

Kuveyt Dinarı’ndaki aşırı değerlenme sonrasında yeni pazar arayışında olan Türk firmaları Kuveyt’e çıkarma yapıyor.
Grand Turkey Show In Kuwait (Kuveyt’te Büyük Türkiye Şovu) Fuarı 28-30 Nisan 2019’da gerçekleşiyor. Kuveyt yeni yatırım planını açıkladı ve önümüzdeki dönemlerde Akıllı Şehirler için büyük fırsatlar sağlıyor. Bu büyük fırsatları başında yakalamak için düzenlenen etkinliğimizle firmalarımızı, ‘Yeni Kuveyt’in’ inşasında yerel iş insanları ve kamu yetkilileriyle bir araya getiriyoruz. Kuveytli Kadın Devlet Bakanı Sayın Mariam Eqeal’in açılış konuşmasıyla başlayacak ve Kuveyt Hükümetinin desteği ile gerçekleşecek Türkiye Ticaret Fuarının temel konularından biri de  “Akıllı Şebekeler, Akıllı Şehirler olacak. Türkiye’den de Ticaret Bakanımızın katılımının beklendiği Fuar Kuveyt’e olan ihracatımızın artırılmasını hedefliyor. ‘KUVEYT DEĞİŞİYOR,  SİZ DE DEĞİŞİMİN BİR PARÇASI OLUN,  BÜYÜK FIRSATLARIN KAPISINDAN İÇERİ GİRİN’  “Grand Turkey Show in Kuwait“ başlığı ile ilan edilen fuarın mottosu bir çağrı olarak: ‘Kuveyt değişiyor,  siz de değişimin bir parçası olun,  büyük fırsatların kapısından içeri girin’ şeklinde. Paneller arasında en özel olanları ise;  ‘Akıllı Şehirler, Akıllı Şebekeler ve Kuveyt Woman Forum’ olacak. Foruma Kuveyt tarafından Sayın Mariam Equal’ın yanı sıra Kuveyt’in önde gelen kadın yöneticileri de katılacaklar. Grand Turkey Show in Kuwait için 8 sektörden 100 kadar katılımcı firma olacak ve paneller ile başlayacak programımız fuarla devam ederken diğer bölümlerde ticaret heyetleri Kuveytli yatırımcılarla birebir görüşmeler gerçekleştirecekler. Ayrıca; Fuar, panel ve B2B’de yer alacak diğer sektörler ise Kuveyt ve çevre ülkelerin katılımıyla gerçekleşecek. Fuarda yer alacak firmaların sektörleri ve görüşülecek konular: AKILLI OTOPARK AKILLI PROJELER AKILLI ULAŞIM AVM, OTEL VE HASTANE PROJELERİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BİNA ve TESİS YÖNETİMİ EĞİTİM ELEKTRİKLİ ARAÇLAR (OTOBÜS, OTOMOBİL vs.) ENDÜSTRİ 4.0 ENERJİ YÖNETİMİ GÜVENLİK SİSTEMLERİ IŞIKLANDIRMA/AYDINLATMA İKLİMLENDİRME İNŞAAT SEKTÖRÜ KONUT PROJELERİ LOJİSTİK MEDİKAL TEKNOLOJİ FİRMALARI MEGA PROJELER NESNELERİN İNTERNETİ (IOT) SİBER GÜVENLİK ŞEHİR TURİZMİ PROJELERİ TESİSAT / AKILLI SAYAÇ YATIRIMCILAR VE PROJE SAHİPLERİ YENİLENEBİLİR ENERJİ Buradan gidecek ticaret heyetleri panel ve ikili görüşmelerle yeni fırsat ve müşterilerle görüşmeler yapacaklar. Fuara 100 Türk firması, 300 Kuveytli firma ve 5000 ziyaretçi bekleniyor. Kuveyt “Yeni Kuveyt“ projesi kapsamında 150 Milyar USD yatırım planlıyor. 1 Kuveyt Dinarının yaklaşık 18 TL / 3.30 USD olması İhracat yapmak isteyenler için büyük ve göz kamaştırıcı bir fırsat olarak görülüyor. Diğer yandan Kuveyt ile Türkiye arasında ilişkiler çok iyi bir dönemde ve Türkiye hayranı Kuveytliler her yıl ülkemizi ziyaret ediyorlar. Fuara ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi oyuncuları gelecek ve Kuveytli hayranları ile buluşacaklar. Fuar Tarihi: 28-30 Nisan 2019 İletişim: Gülşen Kaplan / Sante Marketing&Event gulsen.kaplan@santemarketing-tr.com / 0 542 615 18 19 Fuar Sayfası: http://www.noufexpo.com.kw/turex Bilgi için: info@akillibinam.com
Kuveyt Dinarı’ndaki aşırı değerlenme sonrasında yeni pazar arayışında olan Türk firmaları Kuveyt’e çıkarma yapıyor.

Grand Turkey Show In Kuwait (Kuveyt’te Büyük Türkiye Şovu) Fuarı 28-30 Nisan 2019’da gerçekleşiyor. Kuveyt yeni yatırım planını açıkladı ve önümüzdeki dönemlerde Akıllı Şehirler için büyük fırsatlar sağlıyor. Bu büyük fırsatları başında yakalamak için düzenlenen etkinliğimizle firmalarımızı, ‘Yeni Kuveyt’in’ inşasında yerel iş insanları ve kamu yetkilileriyle bir araya getiriyoruz.

Kuveytli Kadın Devlet Bakanı Sayın Mariam Eqeal’in açılış konuşmasıyla başlayacak ve Kuveyt Hükümetinin desteği ile gerçekleşecek Türkiye Ticaret Fuarının temel konularından biri de  “Akıllı Şebekeler, Akıllı Şehirler olacak.

Türkiye’den de Ticaret Bakanımızın katılımının beklendiği Fuar Kuveyt’e olan ihracatımızın artırılmasını hedefliyor.

‘KUVEYT DEĞİŞİYOR,  SİZ DE DEĞİŞİMİN BİR PARÇASI OLUN,  BÜYÜK FIRSATLARIN KAPISINDAN İÇERİ GİRİN’

 “Grand Turkey Show in Kuwait“ başlığı ile ilan edilen fuarın mottosu bir çağrı olarak: ‘Kuveyt değişiyor,  siz de değişimin bir parçası olun,  büyük fırsatların kapısından içeri girin’ şeklinde.

Paneller arasında en özel olanları ise;  ‘Akıllı Şehirler, Akıllı Şebekeler ve Kuveyt Woman Forum’ olacak. Foruma Kuveyt tarafından Sayın Mariam Equal’ın yanı sıra Kuveyt’in önde gelen kadın yöneticileri de katılacaklar.

Grand Turkey Show in Kuwait için 8 sektörden 100 kadar katılımcı firma olacak ve paneller ile başlayacak programımız fuarla devam ederken diğer bölümlerde ticaret heyetleri Kuveytli yatırımcılarla birebir görüşmeler gerçekleştirecekler.

Ayrıca;

Fuar, panel ve B2B’de yer alacak diğer sektörler ise Kuveyt ve çevre ülkelerin katılımıyla gerçekleşecek.

Fuarda yer alacak firmaların sektörleri ve görüşülecek konular:

  • AKILLI OTOPARK
  • AKILLI PROJELER
  • AKILLI ULAŞIM
  • AVM, OTEL VE HASTANE PROJELERİ
  • BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
  • BİNA ve TESİS YÖNETİMİ
  • EĞİTİM
  • ELEKTRİKLİ ARAÇLAR (OTOBÜS, OTOMOBİL vs.)
  • ENDÜSTRİ 4.0
  • ENERJİ YÖNETİMİ
  • GÜVENLİK SİSTEMLERİ
  • IŞIKLANDIRMA/AYDINLATMA
  • İKLİMLENDİRME
  • İNŞAAT SEKTÖRÜ
  • KONUT PROJELERİ
  • LOJİSTİK
  • MEDİKAL TEKNOLOJİ FİRMALARI
  • MEGA PROJELER
  • NESNELERİN İNTERNETİ (IOT)
  • SİBER GÜVENLİK
  • ŞEHİR TURİZMİ PROJELERİ
  • TESİSAT / AKILLI SAYAÇ
  • YATIRIMCILAR VE PROJE SAHİPLERİ
  • YENİLENEBİLİR ENERJİ

Buradan gidecek ticaret heyetleri panel ve ikili görüşmelerle yeni fırsat ve müşterilerle görüşmeler yapacaklar.

Fuara 100 Türk firması, 300 Kuveytli firma ve 5000 ziyaretçi bekleniyor.

Kuveyt “Yeni Kuveyt“ projesi kapsamında 150 Milyar USD yatırım planlıyor.

1 Kuveyt Dinarının yaklaşık 18 TL / 3.30 USD olması İhracat yapmak isteyenler için büyük ve göz kamaştırıcı bir fırsat olarak görülüyor.

Diğer yandan Kuveyt ile Türkiye arasında ilişkiler çok iyi bir dönemde ve Türkiye hayranı Kuveytliler her yıl ülkemizi ziyaret ediyorlar.

Fuara ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi oyuncuları gelecek ve Kuveytli hayranları ile buluşacaklar.

Fuar Tarihi: 28-30 Nisan 2019

İletişim: Gülşen Kaplan / Sante Marketing&Event

gulsen.kaplan@santemarketing-tr.com / 0 542 615 18 19

Fuar Sayfası: http://www.noufexpo.com.kw/turex

Bilgi için: info@akillibinam.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.