Legrand A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı

Akıllı Bina 2695+ kez okundu.
 

Legrand A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı

TOKİ ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından desteklenen teknoloji fuarı.
Son yıllarda önemli bir konu haline gelen akıllı bina teknolojileri ülkemizde bina ve tesislerdeki elektriksel uygulamaları içeren bir ihtisas fuarı ihtiyacını doğurdu. Bu kapsamda Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018’de gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na bu yıl da Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katıldı.   Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren olan A-Tech 2018 Fuarı,  aynı zamanda kamu kurumları ile özel sektörü buluşturan Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda ilerliyor. İnovatif ürünlerini görücüye çıkardı   A - TECH 2018 kapsamında Legrand, son yıllarda bünyesine kattığı, alanlarında lider İnform, Estap ve Bticino markalarının son teknolojiyi kullanarak tasarladığı ürün ve sistemlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı. Yerli ve yabancı sektör lideri markalarının yanı sıra sektör profesyonelleri ve yurt içi & yurt dışı katılımcı ve ziyaretçiler ile aynı çatı altında buluşan Legrand Grubu, sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde de bulundu. Fuar kapsamında Legrand ve grup şirketleri,  Ev Otomasyon sistemlerinden alçak gerilim dağıtım ve koruma ürünlerine anahtar priz ve çalışma ortam çözümlerinden yapısal kablolama ve aydınlatma kontrol sistemlerine, UPS-kesintisiz güç kaynaklarından kabin ve kabinetlere kadar onlarca ürün ve sistemini, sektör profesyonellerinin ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.
TOKİ ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından desteklenen teknoloji fuarı.

Son yıllarda önemli bir konu haline gelen akıllı bina teknolojileri ülkemizde bina ve tesislerdeki elektriksel uygulamaları içeren bir ihtisas fuarı ihtiyacını doğurdu. Bu kapsamda Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018’de gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na bu yıl da Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katıldı.

 

Akıllı bina teknolojileri ve elektrik sektörünün üretici, dağıtıcı ve kullanıcılarını bir araya getiren olan A-Tech 2018 Fuarı,  aynı zamanda kamu kurumları ile özel sektörü buluşturan Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olma yolunda ilerliyor.

İnovatif ürünlerini görücüye çıkardı

 

A - TECH 2018 kapsamında Legrand, son yıllarda bünyesine kattığı, alanlarında lider İnform, Estap ve Bticino markalarının son teknolojiyi kullanarak tasarladığı ürün ve sistemlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı. Yerli ve yabancı sektör lideri markalarının yanı sıra sektör profesyonelleri ve yurt içi & yurt dışı katılımcı ve ziyaretçiler ile aynı çatı altında buluşan Legrand Grubu, sektör temsilcileriyle fikir alışverişinde de bulundu. Fuar kapsamında Legrand ve grup şirketleri,  Ev Otomasyon sistemlerinden alçak gerilim dağıtım ve koruma ürünlerine anahtar priz ve çalışma ortam çözümlerinden yapısal kablolama ve aydınlatma kontrol sistemlerine, UPS-kesintisiz güç kaynaklarından kabin ve kabinetlere kadar onlarca ürün ve sistemini, sektör profesyonellerinin ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.