Müstakil ev sahiplerine görüntülü güvenlik takibi

Akıllı Bina 2043+ kez okundu.
 

Müstakil ev sahiplerine görüntülü güvenlik takibi

Teknolojiyi inovatif ürünlerle birleştiren lider alarm markası Prosegur, kamera sistemleri ile de Türkiye’de hizmet vermeye başlıyor. Prosegur,
Teknolojiyi inovatif ürünlerle birleştiren lider alarm markası Prosegur, kamera sistemleri ile de Türkiye’de hizmet vermeye başlıyor. Prosegur, canlı görüntülere veya kayıtlara Smart App üzerinden anında erişim olanağı tanırken, müstakil hane sahiplerine kameralı güvenlik sistemiyle görüntülü takip desteği sağlıyor.   Müstakil ev güvenliğinde alarm sistemlerinin yanı sıra, kamera sistemleri de kullanıcılar nezdinde öncelikli önlemler arasında yer alıyor. Dünya genelinde hizmet verdiği dört ana iş kolundan biri olan alarm sektöründe lider marka Prosegur, kullanıcılarına sunduğu kamera sistemleriyle artırılmış güvenlik desteği sağlıyor. Prosegur, merkezden uzak müstakil evlerinde alarm kullanan abonelerine anlaşmaya ek uygun fiyat seçeneğiyle sunduğu kamera sistemlerine Smart App üzerinden de tek tuşla erişim imkanı veriyor.   Geliştirilmiş bulut kayıt sistemi   Prosegur aboneleri, diledikleri zaman anlaşmaya ek olarak kamera sistemlerinden yararlanabiliyor. Prosegur kamera sistemlerinde kayıtlar piyasadaki bulut sistemlerinden farklı olarak, güvenlik kamerası kayıtlarını harici bellekte tutuyor. Prosegur’un ev tipi güvenlik kameraları, bulut kayıt sistemlerinde sıklıkla yaşanan saklama kapasitesi, kalite problemleri, sınırlı kamera sayısı  gibi sorunları da ortadan kaldırıyor ve aboneler tüm kayıtlarını bulut arşiv sisteminde yedekleyebiliyor.   Smart App üzerinden anında görüntü erişimi   Müstakil hane sahipleri için evlerinin içini her an görüntüleyebilmek önemli. Prosegur’un ücretsiz Smart App uygulaması üzerinden kullanıcılar güvenlik kamerası kayıtlarına mobil cihazlarından veya bilgisayarlarından diledikleri zaman erişerek anlık görüntü alabiliyor. Prosegur’un kamera sistemlerinde sağladığı yüksek çözünürlüklü görüntü ve kayıt imkanı sayesinde ihtiyaç duyulan tüm detaylara anında ulaşılıyor. Akıllı telefonlar aracılığıyla canlı olarak mekan takibi yapılabiliyor ve geçmişe ait kayıtlar izlenebiliyor. Kamera sistemlerinin kayıt etme özelliği ile kaçırılan anlar daha sonra izlenebiliyor. Prosegur Smart App üzerinden aboneler güvenlik kamerası kayıtlarına 7 gün 24 saat ulaşabiliyor. Kamera sistemlerine ayrıca Smart Web (Müşteri Portalı) üzerinden de ulaşarak canlı izleme yapılabiliyor.  
Teknolojiyi inovatif ürünlerle birleştiren lider alarm markası Prosegur, kamera sistemleri ile de Türkiye’de hizmet vermeye başlıyor. Prosegur,

Teknolojiyi inovatif ürünlerle birleştiren lider alarm markası Prosegur, kamera sistemleri ile de Türkiye’de hizmet vermeye başlıyor. Prosegur, canlı görüntülere veya kayıtlara Smart App üzerinden anında erişim olanağı tanırken, müstakil hane sahiplerine kameralı güvenlik sistemiyle görüntülü takip desteği sağlıyor.

 

Müstakil ev güvenliğinde alarm sistemlerinin yanı sıra, kamera sistemleri de kullanıcılar nezdinde öncelikli önlemler arasında yer alıyor. Dünya genelinde hizmet verdiği dört ana iş kolundan biri olan alarm sektöründe lider marka Prosegur, kullanıcılarına sunduğu kamera sistemleriyle artırılmış güvenlik desteği sağlıyor. Prosegur, merkezden uzak müstakil evlerinde alarm kullanan abonelerine anlaşmaya ek uygun fiyat seçeneğiyle sunduğu kamera sistemlerine Smart App üzerinden de tek tuşla erişim imkanı veriyor.

 

Geliştirilmiş bulut kayıt sistemi

 

Prosegur aboneleri, diledikleri zaman anlaşmaya ek olarak kamera sistemlerinden yararlanabiliyor. Prosegur kamera sistemlerinde kayıtlar piyasadaki bulut sistemlerinden farklı olarak, güvenlik kamerası kayıtlarını harici bellekte tutuyor. Prosegur’un ev tipi güvenlik kameraları, bulut kayıt sistemlerinde sıklıkla yaşanan saklama kapasitesi, kalite problemleri, sınırlı kamera sayısı  gibi sorunları da ortadan kaldırıyor ve aboneler tüm kayıtlarını bulut arşiv sisteminde yedekleyebiliyor.

 

Smart App üzerinden anında görüntü erişimi

 

Müstakil hane sahipleri için evlerinin içini her an görüntüleyebilmek önemli. Prosegur’un ücretsiz Smart App uygulaması üzerinden kullanıcılar güvenlik kamerası kayıtlarına mobil cihazlarından veya bilgisayarlarından diledikleri zaman erişerek anlık görüntü alabiliyor. Prosegur’un kamera sistemlerinde sağladığı yüksek çözünürlüklü görüntü ve kayıt imkanı sayesinde ihtiyaç duyulan tüm detaylara anında ulaşılıyor. Akıllı telefonlar aracılığıyla canlı olarak mekan takibi yapılabiliyor ve geçmişe ait kayıtlar izlenebiliyor. Kamera sistemlerinin kayıt etme özelliği ile kaçırılan anlar daha sonra izlenebiliyor. Prosegur Smart App üzerinden aboneler güvenlik kamerası kayıtlarına 7 gün 24 saat ulaşabiliyor. Kamera sistemlerine ayrıca Smart Web (Müşteri Portalı) üzerinden de ulaşarak canlı izleme yapılabiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.