Panasonic’ten her evde esneklik, güvenlik ve enerji verimliliği

Akıllı Bina 2357+ kez okundu.
 

Panasonic’ten her evde esneklik, güvenlik ve enerji verimliliği

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, akıllı bina otomasyon çözümlerinde de standartları ileriye taşıyor.
Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, akıllı bina otomasyon çözümlerinde de standartları ileriye taşıyor. Güçlü kuruluş, Thea IQ Akıllı Bina Sistemi içinde kullanılabilen aydınlatma otomasyonu özelliği ile şimdi tüm binalara geleneksel aydınlatma kontrolü yöntemleriyle daha önce sahip olmadıkları esnekliği ve fonksiyonelliği sunuyor.   Teknoloji, hayatımızı her geçen gün daha da kolaylaştırıyor. Artık evinizin ışıkları programladığınız saatte otomatik olarak yanıyor, ışık alan noktalar ise hava kararana kadar devre dışı kalarak size tasarruf sağlıyor. Panasonic Life Solutions Türkiye’nin aydınlatma otomasyonu çözümleri, hem evinizin içindeki hem de bahçe ve terasınızdaki aydınlatmaları bir tek noktadan yönetebilmenizi mümkün hale getiriyor. Aynı zamanda programlayarak her gün düzenli olarak hava kararınca, istediğiniz yerlerin aydınlatılmasını sağlamanın en pratik yolunu sunuyor. Thea IQ aydınlatma otomasyonu teknolojisi, ışığı algılıyor ve ona göre çözümler geliştiriyor. Örneğin, gün ışığı varken bahçe ve teras gibi dış alanlarda aydınlatma sistemini devre dışı bırakarak enerji verimliliği sağlıyor. Öte yandan, hava karardığında istediğiniz noktalardaki aydınlatma sistemini otomatik şekilde devreye sokarak, hayat konforunu yükselttiği gibi siz evde yokken de güvenlik sağlıyor.  Evlerde olduğu gibi ofis, kamu binaları, hastane, endüstriyel tesisler ve ortak alanlarda DALI ile çalışan aydınlatma ekipmanları da Thea IQ ürünleri tarafından kontrol edilebiliyor. Thea IQ otomasyon anahtarları, sahip olduğu modüler yapı sayesinde, tek bir çerçeve içinde otomasyon anahtarı, termostat, klasik anahtar ve priz gibi ürünlere erişim sağlıyor. Ayrıca Panasonic Thea markasının sahip olduğu geniş renk ve metal, plastik, ahşap, cam çerçeve seçeneklerinin hepsi Thea IQ otomasyon anahtarları için de seçilebiliyor. Bu sayede evinizin dekorasyonunu da estetik bir şekilde tamamlıyor.  
Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, akıllı bina otomasyon çözümlerinde de standartları ileriye taşıyor.

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye, akıllı bina otomasyon çözümlerinde de standartları ileriye taşıyor. Güçlü kuruluş, Thea IQ Akıllı Bina Sistemi içinde kullanılabilen aydınlatma otomasyonu özelliği ile şimdi tüm binalara geleneksel aydınlatma kontrolü yöntemleriyle daha önce sahip olmadıkları esnekliği ve fonksiyonelliği sunuyor.

 

Teknoloji, hayatımızı her geçen gün daha da kolaylaştırıyor. Artık evinizin ışıkları programladığınız saatte otomatik olarak yanıyor, ışık alan noktalar ise hava kararana kadar devre dışı kalarak size tasarruf sağlıyor. Panasonic Life Solutions Türkiye’nin aydınlatma otomasyonu çözümleri, hem evinizin içindeki hem de bahçe ve terasınızdaki aydınlatmaları bir tek noktadan yönetebilmenizi mümkün hale getiriyor. Aynı zamanda programlayarak her gün düzenli olarak hava kararınca, istediğiniz yerlerin aydınlatılmasını sağlamanın en pratik yolunu sunuyor. Thea IQ aydınlatma otomasyonu teknolojisi, ışığı algılıyor ve ona göre çözümler geliştiriyor. Örneğin, gün ışığı varken bahçe ve teras gibi dış alanlarda aydınlatma sistemini devre dışı bırakarak enerji verimliliği sağlıyor. Öte yandan, hava karardığında istediğiniz noktalardaki aydınlatma sistemini otomatik şekilde devreye sokarak, hayat konforunu yükselttiği gibi siz evde yokken de güvenlik sağlıyor. 

Evlerde olduğu gibi ofis, kamu binaları, hastane, endüstriyel tesisler ve ortak alanlarda DALI ile çalışan aydınlatma ekipmanları da Thea IQ ürünleri tarafından kontrol edilebiliyor. Thea IQ otomasyon anahtarları, sahip olduğu modüler yapı sayesinde, tek bir çerçeve içinde otomasyon anahtarı, termostat, klasik anahtar ve priz gibi ürünlere erişim sağlıyor. Ayrıca Panasonic Thea markasının sahip olduğu geniş renk ve metal, plastik, ahşap, cam çerçeve seçeneklerinin hepsi Thea IQ otomasyon anahtarları için de seçilebiliyor. Bu sayede evinizin dekorasyonunu da estetik bir şekilde tamamlıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.