Panasonic’ten yeni ürünler için eğitim toplantısı

Sektörden 3070+ kez okundu.
 

Panasonic’ten yeni ürünler için eğitim toplantısı

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; anahtar – priz, şalt, sigorta kutuları ve aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Antalya’da bölge eğitim toplantısı gerçekleştirdi.
Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; anahtar – priz, şalt, sigorta kutuları ve aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Antalya’da bölge eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Yeni ürünlere yönelik teknik sunumun yapıldığı; diğer yeniliklerin, avantaj ve fırsatların paylaşıldığı Hotel Su’daki toplantıya katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.     Panasonic Life Solutions Türkiye’nin bölge eğitim toplantısı, Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bora Kankaya’nın konuşması ile başladı. Kankaya, kuruluşun bundan sonraki dönemde insan odaklı çözümlerle daha iyi ve konforlu bir “yaşam” sunmaya odaklanacağını anlattı. Program, Kurumsal Marka Yönetimi Genel Müdürü Aysel Özaltınok’un “kurumsal tanıtım sunumu” ile devam etti. Sonrasında sıra ile anahtar-priz, şalt, sigorta kutuları ve LED aydınlatma ürünlerine dair teknik bilgiler içeren ürün sunumları gerçekleşti. Birer saatlik iki bölüm olarak düzenlenen organizasyonda; eğitim sonunda dört adet 100 TL’lik, toplamda 3 kişiye 400’er TL’lik hediye çeki için çekiliş yapıldı. Organizasyon gala yemeğinin ardından sonlandı.    Antalya’daki bölge eğitim toplantısına, aralarında elektrik odası, ticaret ve sanayi odası üyelerinin, bayi, toptancı, elektrikçi, müteahhit ve mimarların bulunduğu yaklaşık 200 kişi katılım sağladı. 
Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; anahtar – priz, şalt, sigorta kutuları ve aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Antalya’da bölge eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider kuruluşu Panasonic Life Solutions Türkiye; anahtar – priz, şalt, sigorta kutuları ve aydınlatma ürünleri ile ilgili olarak, iş ortaklarını bilgilendirmek üzere Antalya’da bölge eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Yeni ürünlere yönelik teknik sunumun yapıldığı; diğer yeniliklerin, avantaj ve fırsatların paylaşıldığı Hotel Su’daki toplantıya katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.  

 

Panasonic Life Solutions Türkiye’nin bölge eğitim toplantısı, Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bora Kankaya’nın konuşması ile başladı. Kankaya, kuruluşun bundan sonraki dönemde insan odaklı çözümlerle daha iyi ve konforlu bir “yaşam” sunmaya odaklanacağını anlattı. Program, Kurumsal Marka Yönetimi Genel Müdürü Aysel Özaltınok’un “kurumsal tanıtım sunumu” ile devam etti. Sonrasında sıra ile anahtar-priz, şalt, sigorta kutuları ve LED aydınlatma ürünlerine dair teknik bilgiler içeren ürün sunumları gerçekleşti. Birer saatlik iki bölüm olarak düzenlenen organizasyonda; eğitim sonunda dört adet 100 TL’lik, toplamda 3 kişiye 400’er TL’lik hediye çeki için çekiliş yapıldı. Organizasyon gala yemeğinin ardından sonlandı. 

 

Antalya’daki bölge eğitim toplantısına, aralarında elektrik odası, ticaret ve sanayi odası üyelerinin, bayi, toptancı, elektrikçi, müteahhit ve mimarların bulunduğu yaklaşık 200 kişi katılım sağladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.