Pratik ve teknolojik, Somfy Home alarm ile her eve güvenlik

Akıllı Bina 1729+ kez okundu.
 

Pratik ve teknolojik, Somfy Home alarm ile her eve güvenlik

Eviniz, mutluluğunuzun ve hayatınızın merkezi… Bu yüzden evinizin güvenliğini sağlamanız her şeyden daha önemli. Evde değilken de içinizin rahat etmesini sağlayacak çözümü ise akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy sunuyor: Somfy Home Alarm, kolay kurulumu ve rahat kullanımıyla, evinizi ve ailenizi koruyor.   Davetsiz misafirlere giriş izni yok   Somfy’nin en yeni güvenlik çözümlerinden biri olan Home Alarm ile evinizi izinsiz girişlere karşı koruma altına alabilirsiniz. Somfy Home Alarm, evinize giriş yapılmaya çalışıldığını tespit ettiği anda, yabancıların içeriye girmesine fırsat bile vermeden, 110dB siren ile onları caydırıyor. Ayrıca eş zamanlı olarak akıllı telefonunuza da bir bildirim göndererek sizi anında durumdan haberdar ediyor ve gerekirse müdahale etmenizi sağlıyor.   Kolay kurulum ile etkili çözüm   Somfy Home Alarm, her eve son derece kolay bir şekilde kurulabiliyor. WiFi bağlantısı ile kolayca ayarlanıyor. IOS yazılımlı cihazlarla kurulum yapıldığında şifrelemeye de gerek kalmıyor. Yedek pilleri bulunduğundan elektrik kesintilerinde çalışmaya devam ederek evinizi yine güvende tutuyor. Kutuya dahil olarak gelen 2 anahtarlık kumanda sayesinde, evinize yaklaştığınızda sizi algılayarak sireni kapatıyor ve evinize rahat bir şekilde giriş yapmanızı sağlıyor. Kapı/pencere ve hareket sensörleri sayesinde de eve izinsiz bir giriş olduğunda anında tespit ediyor. Güvenliğiniz için tüm gerekenler bir paketin içinde   Somfy Home Alarm paketinde; 3 adet IntelliTag™ kapı ve pencere güvenlik sensörü, 2 adet anahtarlık kumanda, 1 adet siren ve 1 adet de hareket sensörü yer alıyor.  

Eviniz, mutluluğunuzun ve hayatınızın merkezi… Bu yüzden evinizin güvenliğini sağlamanız her şeyden daha önemli. Evde değilken de içinizin rahat etmesini sağlayacak çözümü ise akıllı ev ve otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy sunuyor: Somfy Home Alarm, kolay kurulumu ve rahat kullanımıyla, evinizi ve ailenizi koruyor.

 

Davetsiz misafirlere giriş izni yok

 

Somfy’nin en yeni güvenlik çözümlerinden biri olan Home Alarm ile evinizi izinsiz girişlere karşı koruma altına alabilirsiniz. Somfy Home Alarm, evinize giriş yapılmaya çalışıldığını tespit ettiği anda, yabancıların içeriye girmesine fırsat bile vermeden, 110dB siren ile onları caydırıyor. Ayrıca eş zamanlı olarak akıllı telefonunuza da bir bildirim göndererek sizi anında durumdan haberdar ediyor ve gerekirse müdahale etmenizi sağlıyor.

 

Kolay kurulum ile etkili çözüm

 

Somfy Home Alarm, her eve son derece kolay bir şekilde kurulabiliyor. WiFi bağlantısı ile kolayca ayarlanıyor. IOS yazılımlı cihazlarla kurulum yapıldığında şifrelemeye de gerek kalmıyor. Yedek pilleri bulunduğundan elektrik kesintilerinde çalışmaya devam ederek evinizi yine güvende tutuyor. Kutuya dahil olarak gelen 2 anahtarlık kumanda sayesinde, evinize yaklaştığınızda sizi algılayarak sireni kapatıyor ve evinize rahat bir şekilde giriş yapmanızı sağlıyor. Kapı/pencere ve hareket sensörleri sayesinde de eve izinsiz bir giriş olduğunda anında tespit ediyor.

Güvenliğiniz için tüm gerekenler bir paketin içinde

 

Somfy Home Alarm paketinde; 3 adet IntelliTag™ kapı ve pencere güvenlik sensörü, 2 adet anahtarlık kumanda, 1 adet siren ve 1 adet de hareket sensörü yer alıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.