Rockwell Automation Türkiye'de Üst Düzey Atama

Sektörden 1958+ kez okundu.
 

Rockwell Automation Türkiye'de Üst Düzey Atama

Ediz Eren, Rockwell Automation Türkiye’nin yeni Ülke Direktörü oldu.
Müşterilerinin endüstriyel otomasyon alanında daha verimli olmaları ve dünyanın daha sürdürülebilir bir yer olması için 1993'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Rockwell Automation Türkiye'de üst düzey bir atama gerçekleşti. Sektörde 15 yılı aşkın tecrübesiyle Ediz Eren Rockwell Automation Türkiye'nin yeni Ülke Direktörü olarak atandı.   Dünyanın endüstriyel otomasyon ve bilgiye adanmış en büyük şirketi olarak müşterilerinin daha verimli çalışmasını ve dünyanın daha sürdürülebilir bir yer olmasını sağlayan Rockwell Automation Türkiye, otomasyon sektöründe deneyimli olan Ediz Eren'i yeni ülke direktörü olarak atadı.    Ediz Eren 2002 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nden mezun oldu. Assan Alüminyum'da yedi yıllık bakım yönetimi deneyiminin ardından 2011 yılında Son Kullanıcı Satış Yöneticisi olarak Rockwell Automation'a katıldı, ardından Servis ve Destek Müdürlüğüne terfi etti. Eren yine Rockwell Automation Türkiye ofisinde görevine devam edecek.   
Ediz Eren, Rockwell Automation Türkiye’nin yeni Ülke Direktörü oldu.

Müşterilerinin endüstriyel otomasyon alanında daha verimli olmaları ve dünyanın daha sürdürülebilir bir yer olması için 1993'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Rockwell Automation Türkiye'de üst düzey bir atama gerçekleşti. Sektörde 15 yılı aşkın tecrübesiyle Ediz Eren Rockwell Automation Türkiye'nin yeni Ülke Direktörü olarak atandı.

 

Dünyanın endüstriyel otomasyon ve bilgiye adanmış en büyük şirketi olarak müşterilerinin daha verimli çalışmasını ve dünyanın daha sürdürülebilir bir yer olmasını sağlayan Rockwell Automation Türkiye, otomasyon sektöründe deneyimli olan Ediz Eren'i yeni ülke direktörü olarak atadı. 

 

Ediz Eren 2002 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği’nden mezun oldu. Assan Alüminyum'da yedi yıllık bakım yönetimi deneyiminin ardından 2011 yılında Son Kullanıcı Satış Yöneticisi olarak Rockwell Automation'a katıldı, ardından Servis ve Destek Müdürlüğüne terfi etti. Eren yine Rockwell Automation Türkiye ofisinde görevine devam edecek.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.