sahibinden.com’dan cep telefonundan sanal tur imkanı

Teknoloji 5090+ kez okundu.
 

sahibinden.com’dan cep telefonundan sanal tur imkanı

Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknoloji ile artık 3 boyutlu olarak adım adım ev gezilebilmesine imkan sağlayan “Sanal Tur” hizmeti cep telefonları üzerinden oluşturulabilecek.
Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknoloji ile artık 3 boyutlu olarak adım adım ev gezilebilmesine imkan sağlayan “Sanal Tur” hizmeti cep telefonları üzerinden oluşturulabilecek. Sahibinden Pro uygulamasını kullanan emlak profesyonelleri artık emlak ilanları için kolay ve hızlı bir şekilde Sanal Tur oluşturarak müşterilerine gerçeğe en yakın ev gezme deneyimini sunarken, kullanıcılar da evi içerisindeymiş gibi gezmenin keyfini çıkarabilecekler.   Ayda 60 milyonun üzerinde kullanıcısıyla Türkiye’nin buluşma noktası olan sahibinden.com, hem son kullanıcıya en gerçekçi deneyimi sunmak hem de emlak profesyonellerinin iş verimliliğini artırmak amacıyla Türk Ar-Ge mühendislerinin geliştirdiği, dünyadaki benzerlerine göre fark yaratan, Türkiye’de ise bir ilke imza atan Sanal Tur hizmetini kullanıcılarına sundu. sahibinden.com’un Profesyonel Emlak Ofisi kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği Sahibinden Pro mobil uygulaması kapsamında oluşturulan Sanal Tur, mesafeleri ortadan kaldırarak kullanıcılara hızlı karar verme süreci sağlayarak gerçekçi bir ev gezme deneyimi yaşatılmasına olanak tanıyor.   Sanal Tur’un yenilikçi teknolojisi sahibinden.com’un Ar-Ge merkezinde geliştirildi   İlk günden bu yana iş modelinin DNA’sında dijitalleşme yer alan sahibinden.com, kullanıcıların platform içerisinde geçirdikleri sürede işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlamak ve kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımak için çalışmalar yürütüyor. sahibinden.com; “Sanal Tur” ile emlak ilanlarına bakarken kullanıcıların karar verme süreçlerini hızlandırmayı hedefliyor. Herhangi bir özel cihaza ihtiyaç duymadan cep telefonu ile kolayca oluşturulabilen Sanal Tur’da, evin odalarının fotoğraflarının çekilmesi yeterli. Sonrasında algoritma fotoğrafları birleştirerek sanal turu oluşturuyor. Mühendislerin titizlikle çalışarak Sanal Tur’u geliştirdiklerine dikkat çeken sahibinden.com Ürün ve Deneyimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, ”Uzman insan kaynağı, teknoloji yatırımlarımız ve AR-GE çalışmalarımız ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi üzerinde sürekli çalışıyoruz. Sanal Tur’da oluşturduğumuz deneyim için, fotoğraf işleme teknolojisi alanında kendi algoritmamızı yazdık. Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği Sanal Tur ile bir teknoloji şirketi olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk. Yeni hizmetimiz, emlak profesyonellerinin kolayca Sanal Tur’lu ilanlar oluşturmasını sağlarken, emlak ilanlarına bakan kullanıcılarımıza da keyifli bir ev gezme deneyimi vadediyor” dedi.    
Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknoloji ile artık 3 boyutlu olarak adım adım ev gezilebilmesine imkan sağlayan “Sanal Tur” hizmeti cep telefonları üzerinden oluşturulabilecek.

Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknoloji ile artık 3 boyutlu olarak adım adım ev gezilebilmesine imkan sağlayan “Sanal Tur” hizmeti cep telefonları üzerinden oluşturulabilecek. Sahibinden Pro uygulamasını kullanan emlak profesyonelleri artık emlak ilanları için kolay ve hızlı bir şekilde Sanal Tur oluşturarak müşterilerine gerçeğe en yakın ev gezme deneyimini sunarken, kullanıcılar da evi içerisindeymiş gibi gezmenin keyfini çıkarabilecekler.

 

Ayda 60 milyonun üzerinde kullanıcısıyla Türkiye’nin buluşma noktası olan sahibinden.com, hem son kullanıcıya en gerçekçi deneyimi sunmak hem de emlak profesyonellerinin iş verimliliğini artırmak amacıyla Türk Ar-Ge mühendislerinin geliştirdiği, dünyadaki benzerlerine göre fark yaratan, Türkiye’de ise bir ilke imza atan Sanal Tur hizmetini kullanıcılarına sundu. sahibinden.com’un Profesyonel Emlak Ofisi kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği Sahibinden Pro mobil uygulaması kapsamında oluşturulan Sanal Tur, mesafeleri ortadan kaldırarak kullanıcılara hızlı karar verme süreci sağlayarak gerçekçi bir ev gezme deneyimi yaşatılmasına olanak tanıyor.

 

Sanal Tur’un yenilikçi teknolojisi sahibinden.com’un Ar-Ge merkezinde geliştirildi

 

İlk günden bu yana iş modelinin DNA’sında dijitalleşme yer alan sahibinden.com, kullanıcıların platform içerisinde geçirdikleri sürede işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlamak ve kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşımak için çalışmalar yürütüyor. sahibinden.com; “Sanal Tur” ile emlak ilanlarına bakarken kullanıcıların karar verme süreçlerini hızlandırmayı hedefliyor. Herhangi bir özel cihaza ihtiyaç duymadan cep telefonu ile kolayca oluşturulabilen Sanal Tur’da, evin odalarının fotoğraflarının çekilmesi yeterli. Sonrasında algoritma fotoğrafları birleştirerek sanal turu oluşturuyor.

Mühendislerin titizlikle çalışarak Sanal Tur’u geliştirdiklerine dikkat çeken sahibinden.com Ürün ve Deneyimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, ”Uzman insan kaynağı, teknoloji yatırımlarımız ve AR-GE çalışmalarımız ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi üzerinde sürekli çalışıyoruz. Sanal Tur’da oluşturduğumuz deneyim için, fotoğraf işleme teknolojisi alanında kendi algoritmamızı yazdık. Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği Sanal Tur ile bir teknoloji şirketi olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk. Yeni hizmetimiz, emlak profesyonellerinin kolayca Sanal Tur’lu ilanlar oluşturmasını sağlarken, emlak ilanlarına bakan kullanıcılarımıza da keyifli bir ev gezme deneyimi vadediyor” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.