Schneider Electric, enerji şebekelerinin geleceğini masaya yatırdı

Enerji 2846+ kez okundu.
 

Schneider Electric, enerji şebekelerinin geleceğini masaya yatırdı

Schneider Electric, Singapur’da düzenlediği panelde sektör temsilcilerinin görüşleriyle birlikte değişen enerji dünyası ve iklim değişikliği gündemi içerisinde enerji şebekelerinin geleceğini ortaya koydu.
EcoStruxure Grid çözümünü de tanıtan şirket, yeni nesil teknolojilerle bir yandan dönüşen müşteri ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da verimlilik ve esneklik sağlanabileceğini vurguluyor.   Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, enerji şebekelerinin dijitalleşmesi üzerine Singapur’da düzenlediği panelde küresel arenadan sektör liderlerini bir araya getirdi.   Schneider Electric Elektrik Kurumları Segment Başkanı Carola Puusteli; “Enerji dünyasının hızla değişmesiyle birlikte dağıtım sistemleri şirketlerinin, güçlü bir gelecek inşa etmek için farklı zorluklara yenilikçi çözümlerle yanıt vermeleri gerekiyor. Bunu başarabilmeleri için geliştirdiğimiz EcoStruxure Grid çözümümüz şebeke verimliliği ve talep yönetimi alanında güçlü dijital yenilikler sunuyor. Günümüzün gelişmeleri ve yarına dair stratejileri konuştuğumuz panelimiz de sektörün öncü oyuncularının fikirleriyle güçlendi. Yarattığımız paylaşım alanının sektörümüze büyük katkı sunduğuna inanıyorum” dedi.   Panel konuşmacılarından Meralco Ağ Teknolojileri, Strateji ve Yönetim’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferdinand Balagtas ise; “Halihazırda kullandığımız akıllı teknolojiler ve ‘bilgi patlaması’ yaratan mikro şebekeler testleri ile önemli bir birikime sahibiz ancak önemli olan bu birikimin Filipinler'deki elektrik kurumlarının geleceğini şekillendirecek çözümlere evrilmesini sağlamak. İklim değişikliği karşısında bu, bize değişen müşteri taleplerini karşılamak ve dağıtım sistemimizin performansını geliştirmek için bize rehberlik edecek” şeklinde konuştu.
Schneider Electric, Singapur’da düzenlediği panelde sektör temsilcilerinin görüşleriyle birlikte değişen enerji dünyası ve iklim değişikliği gündemi içerisinde enerji şebekelerinin geleceğini ortaya koydu.

EcoStruxure Grid çözümünü de tanıtan şirket, yeni nesil teknolojilerle bir yandan dönüşen müşteri ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da verimlilik ve esneklik sağlanabileceğini vurguluyor.

 

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, enerji şebekelerinin dijitalleşmesi üzerine Singapur’da düzenlediği panelde küresel arenadan sektör liderlerini bir araya getirdi.

 

Schneider Electric Elektrik Kurumları Segment Başkanı Carola Puusteli; “Enerji dünyasının hızla değişmesiyle birlikte dağıtım sistemleri şirketlerinin, güçlü bir gelecek inşa etmek için farklı zorluklara yenilikçi çözümlerle yanıt vermeleri gerekiyor. Bunu başarabilmeleri için geliştirdiğimiz EcoStruxure Grid çözümümüz şebeke verimliliği ve talep yönetimi alanında güçlü dijital yenilikler sunuyor. Günümüzün gelişmeleri ve yarına dair stratejileri konuştuğumuz panelimiz de sektörün öncü oyuncularının fikirleriyle güçlendi. Yarattığımız paylaşım alanının sektörümüze büyük katkı sunduğuna inanıyorum” dedi.

 

Panel konuşmacılarından Meralco Ağ Teknolojileri, Strateji ve Yönetim’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ferdinand Balagtas ise; “Halihazırda kullandığımız akıllı teknolojiler ve ‘bilgi patlaması’ yaratan mikro şebekeler testleri ile önemli bir birikime sahibiz ancak önemli olan bu birikimin Filipinler'deki elektrik kurumlarının geleceğini şekillendirecek çözümlere evrilmesini sağlamak. İklim değişikliği karşısında bu, bize değişen müşteri taleplerini karşılamak ve dağıtım sistemimizin performansını geliştirmek için bize rehberlik edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.