Securitas’tan sanata destek

Sektörden 3125+ kez okundu.
 

Securitas’tan sanata destek

Contemporary Istanbul’un Güvenliği Securitas’a Emanet…
Güvenlikte bilgi lideri Securitas, bu yıl 12 - 15 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary Istanbul Çağdaş Sanat Fuarı’na güvenlik hizmeti desteği verecek.   Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Contemporary Istanbul Türkiye’den ve dünyanın pek çok farklı ülkesinden çağdaş sanat galerilerine, sanatçılara, koleksiyonerlere ve sanatseverlere kapılarını açacak. Securitas’ın Contemporary Istanbul için özel oluşturduğu entegre güvenlik çözümleri ise organizasyonun keyifli ve güvenli geçmesini sağlayacak.    Pek çok farklı etkinliğe verdikleri destekle, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarına dikkat çeken Securitas Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Esra Ertuğrul Boran, “Securitas olarak bu tür değerli organizasyonların gerçekleşmesine ve keyifle bitmesine sağladığımız güvenlik hizmeti sponsorluğu ile destek veriyor olmaktan son derece mutluyuz. Tıpkı 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da sanata katkı sağlamak adına üstlendiğimiz güvenlik sponsorluklarımızı üstlenmeye ve de ülkemizde düzenlenen pek çok ulusal ve uluslararası sanat etkinliğinin güvenlik taleplerini ihtiyaca özel tasarlandığımız entegre güvenlik çözümlerimizle karşılamaya devam eceğiz. Bu şekilde ülkemizde gerçekleşen sanat faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine küçük de olsa bir katkı sağlıyor olmak fikri bizleri çok heyecanlandırıyor. Yılda ortalama 500’ün üzerinde konser, sergi, müzikal ve tiyatro gibi pek çok farklı organizasyonda görev alıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de Securitas olarak sanata destek vermeye devam edeceğiz” dedi.   Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 76 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 3400 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 1000’in üzerinde farklı projede hizmet vermektedir.
Contemporary Istanbul’un Güvenliği Securitas’a Emanet…

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, bu yıl 12 - 15 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary Istanbul Çağdaş Sanat Fuarı’na güvenlik hizmeti desteği verecek.

 

Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Contemporary Istanbul Türkiye’den ve dünyanın pek çok farklı ülkesinden çağdaş sanat galerilerine, sanatçılara, koleksiyonerlere ve sanatseverlere kapılarını açacak. Securitas’ın Contemporary Istanbul için özel oluşturduğu entegre güvenlik çözümleri ise organizasyonun keyifli ve güvenli geçmesini sağlayacak. 

 

Pek çok farklı etkinliğe verdikleri destekle, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarına dikkat çeken Securitas Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Esra Ertuğrul Boran, “Securitas olarak bu tür değerli organizasyonların gerçekleşmesine ve keyifle bitmesine sağladığımız güvenlik hizmeti sponsorluğu ile destek veriyor olmaktan son derece mutluyuz. Tıpkı 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da sanata katkı sağlamak adına üstlendiğimiz güvenlik sponsorluklarımızı üstlenmeye ve de ülkemizde düzenlenen pek çok ulusal ve uluslararası sanat etkinliğinin güvenlik taleplerini ihtiyaca özel tasarlandığımız entegre güvenlik çözümlerimizle karşılamaya devam eceğiz. Bu şekilde ülkemizde gerçekleşen sanat faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine küçük de olsa bir katkı sağlıyor olmak fikri bizleri çok heyecanlandırıyor. Yılda ortalama 500’ün üzerinde konser, sergi, müzikal ve tiyatro gibi pek çok farklı organizasyonda görev alıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de Securitas olarak sanata destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 76 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 3400 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 1000’in üzerinde farklı projede hizmet vermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.