Şehrin kalbi Büyükyalı Bulvar’da atacak

Konut 2353+ kez okundu.
 

Şehrin kalbi Büyükyalı Bulvar’da atacak

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile yükselen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. İyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi üstün kalite standartlarıyla sunan Büyükyalı Bulvar, şehrin kültür sanat hayatına hareket katmaya, lezzetli buluşmaların yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, 100 yılı aşkın süredir kapalı kalan tarihi binaları Büyükyalı Bulvar ile yeniden kente ve sosyal yaşama kazandırıyor. 19. yüzyıl mimarisinin modern çizgilerle sentezlendiği Büyükyalı Bulvar, yepyeni bir yaşam merkezi olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. Şehrin en iyi restoranları ve lezzetlerini buluşturan ‘101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde ilk kez İstanbullular ile buluşan Büyükyalı Bulvar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Büyükyalı Bulvar standını ziyaret eden lezzet düşkünleri, İstanbul’un iyi yaşam durağı hakkında detaylı bilgi alma fırsatı yakaladı. İstanbul’un kalbi Büyükyalı Bulvar’da atacak Yaşamın bu yıl başlayacağı Büyükyalı’nın yeniden yaşama kazandırdığı tarihi binalarında sosyal yaşama hizmet verecek Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı. Sıcacık cadde atmosferinin deniz havasıyla buluştuğu Büyükyalı Bulvar, şehrin kültür sanat hayatına hareket katmaya, lezzetli buluşmaların yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Hayatın tüm renkleri Büyükyalı Bulvar'da İstanbul’un iyi yaşam durağı Büyükyalı Bulvar, kafe, gurme restoran, market, organik pazar, modaevleri, çiçekçi, kuaför, spa ve güzellik merkezi, çocuk kulübü ve spor salonu ile iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi üstün kalite standartlarıyla Büyükyalı sakinlerine ve ziyaretçilerine sunuyor. İstanbul’un yeni kültür sanat merkezi Büyükyalı Bulvar’ın kalbinde yer alan performans sanatları merkezi ile kentin kültür sanat hayatına yeni bir merkez kazandırılıyor. Büyükyalı, her yıl yerli ve yabancı yüzlerce performansa ev sahipliği yapacak performans merkezi, sinema ve tiyatrosu ile sanatseverlere tarihi atmosferde benzersiz bir deneyim sunuyor. Tüm yollar Büyükyalı Bulvar’a çıkıyor Şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı Bulvar ulaşım olanaklarıyla da fark yaratıyor. Zeytinburnu Marmaray istasyonunun hemen yanında konumlanan Büyükyalı Bulvar’a Anadolu Yakası’ndan Avrasya Tüneli ile 15 dakikada ulaşılabiliyor. Sahile 25 adım mesafede yer alan Büyükyalı Bulvar’da deniz shuttle'larıyla da yolculuk imkanı sunuluyor.  

İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında “yeni şehircilik” anlayışı ile yükselen Büyükyalı, şehrin yeni buluşma noktası Büyükyalı Bulvar'ı ilk kez 101 İstanbul Lezzeti Festivali'nde İstanbullular ile buluşturdu. İyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi üstün kalite standartlarıyla sunan Büyükyalı Bulvar, şehrin kültür sanat hayatına hareket katmaya, lezzetli buluşmaların yeni adresi olmaya hazırlanıyor.

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, 100 yılı aşkın süredir kapalı kalan tarihi binaları Büyükyalı Bulvar ile yeniden kente ve sosyal yaşama kazandırıyor. 19. yüzyıl mimarisinin modern çizgilerle sentezlendiği Büyükyalı Bulvar, yepyeni bir yaşam merkezi olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Şehrin en iyi restoranları ve lezzetlerini buluşturan ‘101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde ilk kez İstanbullular ile buluşan Büyükyalı Bulvar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Büyükyalı Bulvar standını ziyaret eden lezzet düşkünleri, İstanbul’un iyi yaşam durağı hakkında detaylı bilgi alma fırsatı yakaladı.

İstanbul’un kalbi Büyükyalı Bulvar’da atacak

Yaşamın bu yıl başlayacağı Büyükyalı’nın yeniden yaşama kazandırdığı tarihi binalarında sosyal yaşama hizmet verecek Büyükyalı Bulvar’da kiralamalar başladı. Sıcacık cadde atmosferinin deniz havasıyla buluştuğu Büyükyalı Bulvar, şehrin kültür sanat hayatına hareket katmaya, lezzetli buluşmaların yeni adresi olmaya hazırlanıyor.

Hayatın tüm renkleri Büyükyalı Bulvar'da

İstanbul’un iyi yaşam durağı Büyükyalı Bulvar, kafe, gurme restoran, market, organik pazar, modaevleri, çiçekçi, kuaför, spa ve güzellik merkezi, çocuk kulübü ve spor salonu ile iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi üstün kalite standartlarıyla Büyükyalı sakinlerine ve ziyaretçilerine sunuyor.

İstanbul’un yeni kültür sanat merkezi

Büyükyalı Bulvar’ın kalbinde yer alan performans sanatları merkezi ile kentin kültür sanat hayatına yeni bir merkez kazandırılıyor. Büyükyalı, her yıl yerli ve yabancı yüzlerce performansa ev sahipliği yapacak performans merkezi, sinema ve tiyatrosu ile sanatseverlere tarihi atmosferde benzersiz bir deneyim sunuyor.

Tüm yollar Büyükyalı Bulvar’a çıkıyor

Şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı Bulvar ulaşım olanaklarıyla da fark yaratıyor. Zeytinburnu Marmaray istasyonunun hemen yanında konumlanan Büyükyalı Bulvar’a Anadolu Yakası’ndan Avrasya Tüneli ile 15 dakikada ulaşılabiliyor. Sahile 25 adım mesafede yer alan Büyükyalı Bulvar’da deniz shuttle'larıyla da yolculuk imkanı sunuluyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.