Sektör daha çağdaş şehirler yaratmak için buluşuyor

Akıllı Bina (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 2739+ kez okundu.
 

Sektör daha çağdaş şehirler yaratmak için buluşuyor

Son yıllardaki hızlı nüfus artışı ve sanayi gelişiminin etkisiyle çoğalan çevresel ve kentsel problemlere yerel yönetimlerce çözüm arayışları da arttı. Sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak ve kentsel dönüşümle daha kaliteli yaşam alanları oluşturabilmek için belediyeler adeta hizmet yarışına girdi. Çevre temizliği ve düzenlemesi, atık arıtma, enerji tasarrufu, küresel ısınma çözümleri gibi konuların Avrupa Birliği entegrasyon sürecinde de önem kazanmasıyla yerel yönetimler bu konularda daha çok proje geliştirmeye başladı. Sine Fuarcılık olarak bu kentsel dönüşüm ve kalkınma sürecinde 29 Mayıs - 01 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı ile yurt içinden ve yurt dışından yerel yönetim yetkilileri ve sektör profesyonellerini tedarikçiler ile buluşturacağız. Hedefimiz, fuarda sunulacak ürün ve hizmetler ile topluma daha kaliteli hizmet sunma konusunda yerel yönetimlere yeni ufuklar açabilmek. Şehirlerin modernleşmesi için hazırlanan projelere gerekli teknolojik ekipman ve hizmet katkısı sağlayacak firmalar hem belediyeler ve kamu kuruluşları ile hem de müteahhit ve taahhüt firmaları ile bir araya gelecekler. Yeni iş fırsatlarının yakalanacağı ve sektörler arası ilişkilerin güçleneceği fuarımızın daha yüksek standartlarda şehirler yaratma yolunda ülkemize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz ve herkesi CNR EXPO İstanbul'a bekliyoruz. İsmail ÖZCAN SİNE Fuarcılık Genel Müdürü ETKİNLİK PROGRAMINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ AKILLI BİNAM
Son yıllardaki hızlı nüfus artışı ve sanayi gelişiminin etkisiyle çoğalan çevresel ve kentsel problemlere yerel yönetimlerce çözüm arayışları da arttı. Sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak ve kentsel dönüşümle daha kaliteli yaşam alanları oluşturabilmek için belediyeler adeta hizmet yarışına girdi. Çevre temizliği ve düzenlemesi, atık arıtma, enerji tasarrufu, küresel ısınma çözümleri gibi konuların Avrupa Birliği entegrasyon sürecinde de önem kazanmasıyla yerel yönetimler bu konularda daha çok proje geliştirmeye başladı. Sine Fuarcılık olarak bu kentsel dönüşüm ve kalkınma sürecinde 29 Mayıs - 01 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Fuarı ile yurt içinden ve yurt dışından yerel yönetim yetkilileri ve sektör profesyonellerini tedarikçiler ile buluşturacağız. Hedefimiz, fuarda sunulacak ürün ve hizmetler ile topluma daha kaliteli hizmet sunma konusunda yerel yönetimlere yeni ufuklar açabilmek. Şehirlerin modernleşmesi için hazırlanan projelere gerekli teknolojik ekipman ve hizmet katkısı sağlayacak firmalar hem belediyeler ve kamu kuruluşları ile hem de müteahhit ve taahhüt firmaları ile bir araya gelecekler. Yeni iş fırsatlarının yakalanacağı ve sektörler arası ilişkilerin güçleneceği fuarımızın daha yüksek standartlarda şehirler yaratma yolunda ülkemize büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz ve herkesi CNR EXPO İstanbul'a bekliyoruz.

İsmail ÖZCAN

SİNE Fuarcılık Genel Müdürü

ETKİNLİK PROGRAMINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.