Siemens’ten esneklik sağlayan akıllı ocak

IoT 1300+ kez okundu.
 

Siemens’ten esneklik sağlayan akıllı ocak

Siemens’in akıllı özelliklere ve yenilikçi teknolojiye sahip yeni davlumbaz entegreli ocakları, sensörleri sayesinde ısıyı sabit tutarak daha hassas pişirme sağlıyor ve yanmayı engelliyor.
Siemens’in akıllı özelliklere ve yenilikçi teknolojiye sahip yeni davlumbaz entegreli ocakları, sensörleri sayesinde ısıyı sabit tutarak daha hassas pişirme sağlıyor ve yanmayı engelliyor. Pişirme alanının farklı boyutlardaki tencere ve tavalara göre ayarlanmasına olanak sağlayan teknolojisi ise yemek pişirmeyi daha esnek, kolay ve hızlı hale getiriyor. Ayrıca entegre davlumbazda yer alan sensörler yardımıyla ise buhar yoğunluğuna ve kokuya göre fan gücünü otomatik olarak ayarlıyor.   Yeniliklerin öncüsü Siemens Ev Aletleri’nin davlumbaz entegreli ocakları ile en özel sofralar için hazırlanan menüler, zamanında ve tam kıvamında sofralarda yerini alıyor.  Siemens EX875LX34E Ankastre Induksiyonlu ocak, kullanıcılarına maksimum esneklik sağlayarak yemek yapmayı keyifli bir yolculuğa dönüştürüyor.   Tek pişirme bölgesi, binlerce olasılık   Tek dokunuşla aktive olan powerMove Plus özelliği, farklı sıcaklıklardaki 3 ısıtma bölgesini esnek şekilde kullanma olanağı sağlıyor. Ocağın ön kısmı en yüksek sıcaklıklarda yemek pişirilirken, arka kısmı pişen yemekleri sıcak tutmak için ideal bir alan oluyor.  Bu ayrı alanları etkinleştirmek için tencereyi üstüne yerleştirmek yeterli. dual lightSlider ise pişirme yüzeyinin kolaylıkla kullanılmasına olanak sağlıyor. Ocak kapatıldığında tamamen görünmez olan yeni dual lightSlider, kullanımı rahat ve kolay olan arayüzü ile pişirme alanlarını kolaylıkla seçmeyi ve birleştirmeyi sağlıyor.   Yanmadan ve taşmadan pişirme teknolojisi   Siemens EX875LX34E davlumbaz entegreli induksiyonlu ocak ile yemeklerin taşma ya da yanma derdi kalmıyor. Opsiyonel olarak sunulan cookingSensorPlus teknolojisi ile yemeklerin taşmasını önlüyor. Tencereye takılan sensör, sayesinde, ocak ile etkileşim kurarak belirli bir ısıya ulaşıldığında sinyal veriyor. Frying SensorPlus ise ocaktaki sensörler, tavanın sıcaklığını ölçerek, istenen ısı seviyesine ulaşıldığında tavanın hep aynı ısı seviyesinde kalmasını sağlıyor.  
Siemens’in akıllı özelliklere ve yenilikçi teknolojiye sahip yeni davlumbaz entegreli ocakları, sensörleri sayesinde ısıyı sabit tutarak daha hassas pişirme sağlıyor ve yanmayı engelliyor.

Siemens’in akıllı özelliklere ve yenilikçi teknolojiye sahip yeni davlumbaz entegreli ocakları, sensörleri sayesinde ısıyı sabit tutarak daha hassas pişirme sağlıyor ve yanmayı engelliyor. Pişirme alanının farklı boyutlardaki tencere ve tavalara göre ayarlanmasına olanak sağlayan teknolojisi ise yemek pişirmeyi daha esnek, kolay ve hızlı hale getiriyor. Ayrıca entegre davlumbazda yer alan sensörler yardımıyla ise buhar yoğunluğuna ve kokuya göre fan gücünü otomatik olarak ayarlıyor.

 

Yeniliklerin öncüsü Siemens Ev Aletleri’nin davlumbaz entegreli ocakları ile en özel sofralar için hazırlanan menüler, zamanında ve tam kıvamında sofralarda yerini alıyor.  Siemens EX875LX34E Ankastre Induksiyonlu ocak, kullanıcılarına maksimum esneklik sağlayarak yemek yapmayı keyifli bir yolculuğa dönüştürüyor.

 

Tek pişirme bölgesi, binlerce olasılık

 

Tek dokunuşla aktive olan powerMove Plus özelliği, farklı sıcaklıklardaki 3 ısıtma bölgesini esnek şekilde kullanma olanağı sağlıyor. Ocağın ön kısmı en yüksek sıcaklıklarda yemek pişirilirken, arka kısmı pişen yemekleri sıcak tutmak için ideal bir alan oluyor.  Bu ayrı alanları etkinleştirmek için tencereyi üstüne yerleştirmek yeterli. dual lightSlider ise pişirme yüzeyinin kolaylıkla kullanılmasına olanak sağlıyor. Ocak kapatıldığında tamamen görünmez olan yeni dual lightSlider, kullanımı rahat ve kolay olan arayüzü ile pişirme alanlarını kolaylıkla seçmeyi ve birleştirmeyi sağlıyor.

 

Yanmadan ve taşmadan pişirme teknolojisi

 

Siemens EX875LX34E davlumbaz entegreli induksiyonlu ocak ile yemeklerin taşma ya da yanma derdi kalmıyor. Opsiyonel olarak sunulan cookingSensorPlus teknolojisi ile yemeklerin taşmasını önlüyor. Tencereye takılan sensör, sayesinde, ocak ile etkileşim kurarak belirli bir ısıya ulaşıldığında sinyal veriyor. Frying SensorPlus ise ocaktaki sensörler, tavanın sıcaklığını ölçerek, istenen ısı seviyesine ulaşıldığında tavanın hep aynı ısı seviyesinde kalmasını sağlıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.