Smart Future Expo Akıllı Teknolojiler Zirvesi Ve Sergisi

Akıllı Bina 1961+ kez okundu.
 

Smart Future Expo Akıllı Teknolojiler Zirvesi Ve Sergisi

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin teşriflerinin planlandığı Smart Future Expo, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde 14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. Smart Future Expo 2018’de, Sanayinin Dönüşümü, Akıllı Şehir ve Yapı, Girişimcilik temaları eş zamanlı olarak işlenerek; Bilişim, Yazılım, Otomasyon, Elektronik ve Şehircilik sektörleri başta olmak üzere gelişen IoT, Yapay Zekâ, Bulut Bilişim, Büyük Veri gibi geleceğin dünyasını şekillendirecek konulara değinilecek. Hem sergi alanında hem de eş zamanlı düzenlenen konferanslarla alanın en büyük etkinliği olarak, ekonominin yarınına ışık tutacak bir platform oluşturulacaktır.   Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) tarafından organize edilen Smart Future Expo 2018; Sanayinin Dönüşümü ekseninde sektörel dernekler olan Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED) ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) tarafından desteklenmekte, ilgili bakanlıklar, yerel yönetimler, üniversiteler ve sektör lideri firmaların iş birliği ile akıllı gelecek ekosistemini kurgulamayı hedeflemektedir. Ulusal ve uluslararası tanıtım imkânlarının en üst düzeyde kullanılarak duyurularının yapılacağı Smart Future Expo, Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi etkinliği kapsamında, zat-ı alinizin etkinliğe teşrifleri, çalışanlarınızın etkinliğe katılımının teşvik edilmesi, etkinliğin sosyal medya hesaplarınızda paylaşılması (ilgili görseller e-mail ekindedir), bu amaçla etkinliğin kurumunuzla ilgili ve bağlantılı tüm taraflara duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica eder, teşekkürlerimi sunarım.   Web sitesi: www.smartfutureexpo.com Online Kayıt Linki: www.smartfutureexpo.fuarbilgiislem.com Saygılarımla, Fatih Poyraz ASKON Genel Sekreteri

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin teşriflerinin planlandığı Smart Future Expo, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde 14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. Smart Future Expo 2018’de, Sanayinin Dönüşümü, Akıllı Şehir ve Yapı, Girişimcilik temaları eş zamanlı olarak işlenerek; Bilişim, Yazılım, Otomasyon, Elektronik ve Şehircilik sektörleri başta olmak üzere gelişen IoT, Yapay Zekâ, Bulut Bilişim, Büyük Veri gibi geleceğin dünyasını şekillendirecek konulara değinilecek. Hem sergi alanında hem de eş zamanlı düzenlenen konferanslarla alanın en büyük etkinliği olarak, ekonominin yarınına ışık tutacak bir platform oluşturulacaktır.

 

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) tarafından organize edilen Smart Future Expo 2018; Sanayinin Dönüşümü ekseninde sektörel dernekler olan Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED) ve Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) tarafından desteklenmekte, ilgili bakanlıklar, yerel yönetimler, üniversiteler ve sektör lideri firmaların iş birliği ile akıllı gelecek ekosistemini kurgulamayı hedeflemektedir.

Ulusal ve uluslararası tanıtım imkânlarının en üst düzeyde kullanılarak duyurularının yapılacağı Smart Future Expo, Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Sergisi etkinliği kapsamında, zat-ı alinizin etkinliğe teşrifleri, çalışanlarınızın etkinliğe katılımının teşvik edilmesi, etkinliğin sosyal medya hesaplarınızda paylaşılması (ilgili görseller e-mail ekindedir), bu amaçla etkinliğin kurumunuzla ilgili ve bağlantılı tüm taraflara duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica eder, teşekkürlerimi sunarım.

 

Web sitesi: www.smartfutureexpo.com

Online Kayıt Linki: www.smartfutureexpo.fuarbilgiislem.com

Saygılarımla,

Fatih Poyraz

ASKON Genel Sekreteri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.