Sunset İncek’e “World Architecture Community” Ödülü

Konut 1927+ kez okundu.
 

Sunset İncek’e “World Architecture Community” Ödülü

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden “World Architecture Community” tarafından düzenlenen yarışmada “Designed” dalında ödüle layık görüldü.
Şehirlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği World Architecture Community” tarafından düzenlenen yarışma sonrası ödüller sahiplerini buldu. “Designed” dalında ödüle layık görülen proje ise Başkent’te yükselen Sunset İncek projesi oldu. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş’nin 3. Kuşak temsilcisi Tolga Ülkealan “Böyle bir ödüle layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz. “Designed” dalında ödül sahibi olmak projemizin değerine değer katıyor. Projemizi tasarlarken her bir detayı incelikle düşünerek hareket ettik. Sunset İncek Ankara’nın en gelişen lokasyonlarından İncek’te yer alıyor. Bu özelliği ile sadece bugüne değil geleceğe yatırım olarak da ön plana çıkıyor. Projemiz toplam 50,451,81 m² inşaat alanına sahip olup 2 kule ve 1 yatay bloktan oluşuyor. Hayata geçirdiğimiz 139 bağımsız bölüm ve 12 cadde mağazası ile de hayatın içinde bir yaşam sunuyoruz. 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projemiz, +1 konsepti ile geniş mekânlarda konfor sunuyor” dedi.   Güneş ışığı odaklı yaşam   Sunset İncek’te sosyal tesis gibi detaylarında en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü anlatan Tolga Ülkelan “Bloklardaki daire yerleşimleri, cephe açıları, yeşil alanlar, her daire için bağımsız kapalı otopark ve sosyal tesisler gibi tüm beklenen niteliklerin en iyi şekilde karşılanmasını sağlamak için özenle çalıştık. Güneş ışığı odaklı konumlandırdığımız projemizde, yeşilin tonları ile buluşacak şekilde yaşam alanlarını planladık. Bu noktadan hareketle 6.950 m2lik bir alanı yeşil alana ayırdık.Sadece çocuklara ait çocuk oyun alanları, yapay gölet, yürüyüş yolları ile ıhlamur ve kiraz ağaçlarının yer aldığı peyzaj alanları bulunmaktadır. Sunset İncek, yeşil doğası ve muhteşem gün batımı ile huzuru yaşatacak” ifadelerini kullandı.
Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş tarafından İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden “World Architecture Community” tarafından düzenlenen yarışmada “Designed” dalında ödüle layık görüldü.

Şehirlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği World Architecture Community” tarafından düzenlenen yarışma sonrası ödüller sahiplerini buldu. “Designed” dalında ödüle layık görülen proje ise Başkent’te yükselen Sunset İncek projesi oldu. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş’nin 3. Kuşak temsilcisi Tolga Ülkealan “Böyle bir ödüle layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz. “Designed” dalında ödül sahibi olmak projemizin değerine değer katıyor. Projemizi tasarlarken her bir detayı incelikle düşünerek hareket ettik. Sunset İncek Ankara’nın en gelişen lokasyonlarından İncek’te yer alıyor. Bu özelliği ile sadece bugüne değil geleceğe yatırım olarak da ön plana çıkıyor. Projemiz toplam 50,451,81 m² inşaat alanına sahip olup 2 kule ve 1 yatay bloktan oluşuyor. Hayata geçirdiğimiz 139 bağımsız bölüm ve 12 cadde mağazası ile de hayatın içinde bir yaşam sunuyoruz. 2+1, 3+1+1, 5+1+1 ve 6+1+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projemiz, +1 konsepti ile geniş mekânlarda konfor sunuyor” dedi.

 

Güneş ışığı odaklı yaşam

 

Sunset İncek’te sosyal tesis gibi detaylarında en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü anlatan Tolga Ülkelan “Bloklardaki daire yerleşimleri, cephe açıları, yeşil alanlar, her daire için bağımsız kapalı otopark ve sosyal tesisler gibi tüm beklenen niteliklerin en iyi şekilde karşılanmasını sağlamak için özenle çalıştık. Güneş ışığı odaklı konumlandırdığımız projemizde, yeşilin tonları ile buluşacak şekilde yaşam alanlarını planladık. Bu noktadan hareketle 6.950 m2lik bir alanı yeşil alana ayırdık.Sadece çocuklara ait çocuk oyun alanları, yapay gölet, yürüyüş yolları ile ıhlamur ve kiraz ağaçlarının yer aldığı peyzaj alanları bulunmaktadır. Sunset İncek, yeşil doğası ve muhteşem gün batımı ile huzuru yaşatacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.