Tatile çıkacaklara ek güvenlik önlemleri

Akıllı Bina 1792+ kez okundu.
 

Tatile çıkacaklara ek güvenlik önlemleri

Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, ihtiyaca özel geliştirdiği güvenlik hizmetleriyle tatile çıkacaklara yardımcı ürünler sunuyor.
Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, ihtiyaca özel geliştirdiği güvenlik hizmetleriyle tatile çıkacaklara yardımcı ürünler sunuyor. Doğalgaz kaçaklarına karşı ‘Gaz Kaçağı Alarmı’ ve su baskınlarına karşı ‘Su Baskını Alarmı” ürünlerini tarifeye ek sunan Prosegur, evlerde eksiksiz önlem alınmasını sağlıyor.   Yaz tatili hazırlıklarının başladığı dönemlerde tatile çıkacak hane sahiplerini valiz hazırlama dışında hane güvenliği konusu da meşgul edebiliyor. Prosegur Alarm, tatile çıkmaya hazırlanan kişileri, evlerde ek güvenlik sağlayacak ‘Gaz Kaçağı Alarmı” ve ‘Su Baskını Alarmı” ile doğalgaz sızıntıları ve su baskınlarına karşı koruyor. Ev Gaz Kaçağı Alarmı ile doğalgaz sızıntılarına son   Tatile çıkacak hane sahipleri için doğalgaz tesisatında oluşabilecek sızıntıları önlemek sadece vanayı kapatarak mümkün oluyor. Prosegur Gaz Kaçağı Alarmı, evlerdeki duman, ani ısı değişiklikleri ve karbonmonoksit gazını tespit ederek, Prosegur Alarm Merkezi’ne uyarı gönderme prensibi ile çalışıyor. Alarm sinyali Prosegur Alarm Merkezi’ne ulaştıktan sonra saniyeler içerisinde Prosegur hane sahibine ulaşarak tehlikeden haberdar ediyor. Hane sahibine ulaşılamadığı durumlarda ise yakınları arayıp tehlikeyi teyit ederek, gerekli durumlarda emniyet güçlerinin adrese yönlendirilmesini sağlıyor. Evde vakit geçirilen zamanda da Prosegur Gaz Kaçağı Alarmı sayesinde doğal gaz sızıntılarının neden olduğu; baş ağrısı, mide bulantısı gibi gizli belirtiler sonrasında fark edilmeyen ve can kaybına neden olan zehirlenme riskinden hane halkı korunabiliyor.   Ev Su Baskını Alarmı ile su sızıntıları kabus olmaktan çıkıyor   Tatile çıkan kişiler her ne kadar su vanalarını kapatsa da bazen patlayan veya eskiyen bağlayıcı borulardan su sızıntısı ve su baskını gerçekleşebiliyor. Prosegur Alarm’ın Su Baskını Alarmı, erken uyarı sistemi ile büyük hasara, can ya da mal kaybına yol açabilecek su baskını tehdidinin önüne geçiyor ve evlerin sular altında kalmasını önlüyor. Ev Su Baskını Alarmı kapsamında banyo veya mutfak gibi alanlara monte edilen nem dedektörü açık unutulan musluk, patlayan boru ya da sızıntılara karşı saniyeler içerisinde tehdidi Prosegur Alarm Merkezi’ne iletiyor. Alarm Merkezi, tehdidi teyit etmek amacıyla önce aboneye, ulaşılamaması durumunda da yakınlara haber veriyor. Tehdit gerçekse hemen ilgili kolluk güçleri haberdar ediliyor. Nem dedektörü ayrıca bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, sıcak su depoları, klima kondenzasyonu damlama tavası gibi aletlere yakın bir yere takılarak, su sızıntılarından ciddi hasar görebilecek alanlar için ideal bir kurtarma yöntemi oluyor. Ev Su Baskını Alarmı olan nem dedektörü kablosuz olarak kuruluyor. Aboneler olası durumda hem aranarak hem de Prosegur Smart App üzerinden de aynı uyarıdan haberdar olabiliyorlar.  
Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, ihtiyaca özel geliştirdiği güvenlik hizmetleriyle tatile çıkacaklara yardımcı ürünler sunuyor.

Alarm sektöründe dünyanın lider markalarından Prosegur, ihtiyaca özel geliştirdiği güvenlik hizmetleriyle tatile çıkacaklara yardımcı ürünler sunuyor. Doğalgaz kaçaklarına karşı ‘Gaz Kaçağı Alarmı’ ve su baskınlarına karşı ‘Su Baskını Alarmı” ürünlerini tarifeye ek sunan Prosegur, evlerde eksiksiz önlem alınmasını sağlıyor.

 

Yaz tatili hazırlıklarının başladığı dönemlerde tatile çıkacak hane sahiplerini valiz hazırlama dışında hane güvenliği konusu da meşgul edebiliyor. Prosegur Alarm, tatile çıkmaya hazırlanan kişileri, evlerde ek güvenlik sağlayacak ‘Gaz Kaçağı Alarmı” ve ‘Su Baskını Alarmı” ile doğalgaz sızıntıları ve su baskınlarına karşı koruyor.

Ev Gaz Kaçağı Alarmı ile doğalgaz sızıntılarına son

 

Tatile çıkacak hane sahipleri için doğalgaz tesisatında oluşabilecek sızıntıları önlemek sadece vanayı kapatarak mümkün oluyor. Prosegur Gaz Kaçağı Alarmı, evlerdeki duman, ani ısı değişiklikleri ve karbonmonoksit gazını tespit ederek, Prosegur Alarm Merkezi’ne uyarı gönderme prensibi ile çalışıyor. Alarm sinyali Prosegur Alarm Merkezi’ne ulaştıktan sonra saniyeler içerisinde Prosegur hane sahibine ulaşarak tehlikeden haberdar ediyor. Hane sahibine ulaşılamadığı durumlarda ise yakınları arayıp tehlikeyi teyit ederek, gerekli durumlarda emniyet güçlerinin adrese yönlendirilmesini sağlıyor. Evde vakit geçirilen zamanda da Prosegur Gaz Kaçağı Alarmı sayesinde doğal gaz sızıntılarının neden olduğu; baş ağrısı, mide bulantısı gibi gizli belirtiler sonrasında fark edilmeyen ve can kaybına neden olan zehirlenme riskinden hane halkı korunabiliyor.

 

Ev Su Baskını Alarmı ile su sızıntıları kabus olmaktan çıkıyor

 

Tatile çıkan kişiler her ne kadar su vanalarını kapatsa da bazen patlayan veya eskiyen bağlayıcı borulardan su sızıntısı ve su baskını gerçekleşebiliyor. Prosegur Alarm’ın Su Baskını Alarmı, erken uyarı sistemi ile büyük hasara, can ya da mal kaybına yol açabilecek su baskını tehdidinin önüne geçiyor ve evlerin sular altında kalmasını önlüyor. Ev Su Baskını Alarmı kapsamında banyo veya mutfak gibi alanlara monte edilen nem dedektörü açık unutulan musluk, patlayan boru ya da sızıntılara karşı saniyeler içerisinde tehdidi Prosegur Alarm Merkezi’ne iletiyor. Alarm Merkezi, tehdidi teyit etmek amacıyla önce aboneye, ulaşılamaması durumunda da yakınlara haber veriyor. Tehdit gerçekse hemen ilgili kolluk güçleri haberdar ediliyor. Nem dedektörü ayrıca bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, sıcak su depoları, klima kondenzasyonu damlama tavası gibi aletlere yakın bir yere takılarak, su sızıntılarından ciddi hasar görebilecek alanlar için ideal bir kurtarma yöntemi oluyor. Ev Su Baskını Alarmı olan nem dedektörü kablosuz olarak kuruluyor. Aboneler olası durumda hem aranarak hem de Prosegur Smart App üzerinden de aynı uyarıdan haberdar olabiliyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.