Tepe Güvenlik’e güvenlik sektörüne katkı ödülü

Teknoloji 2164+ kez okundu.
 

Tepe Güvenlik’e güvenlik sektörüne katkı ödülü

Türkiye’nin en saygın şirketler topluluğundan biri olan Bilkent Holding kuruluşu Tepe Güvenlik’e, elektronik güvenlik sektörüne sağladığı katkılardan dolayı Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sektöre katkı plaketi verildi.
Kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üreten, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi ile 7/24 kesintisiniz elektronik güvenlik hizmeti sunan Tepe Güvenlik, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği uygulamaları ve yüksek müşteri memnuniyeti oranıyla dikkat çekiyor.   Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Saltuk Buğrahan Öztürk tarafından takdim edilen sektöre katkı plaketinin kendileri için büyük gurur kaynağı olduğunu belirten Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, Tepe Güvenlik’in sahip olduğu her yeni ödülün daha iyiye giden yolda itici güç oluşturduğunu söyledi.   Tepe Güvenlik Alarm İzleme Merkezi tarafından ülke genelindeki alarm abonelerinin 7/24 takip edildiğine dikkat çeken Gök, “Müşterilerimizin ev veya işyerlerinden gelen alarm sinyalini değerlendiren özel güvenlik kimlik kartlı operatörlerimiz emniyet birimleri ile saniyeler içerisinde iletişime geçiyor ve emniyet birimlerimiz de anında olaya müdahale ediyor. Alarm sistemi tercihinde en önemli unsurlardan biri Tepe kalitesinde sunduğumuz 7/24 canlı alarm izleme hizmeti. Tepe Güvenlik olarak emniyet ile kol kola bu işi yürütmekten ve sektöre katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz” açıklamasında bulundu.   Sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tepe Güvenlik, 80 bine yaklaşan müşteri sayısı ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet sunuyor.  
Türkiye’nin en saygın şirketler topluluğundan biri olan Bilkent Holding kuruluşu Tepe Güvenlik’e, elektronik güvenlik sektörüne sağladığı katkılardan dolayı Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sektöre katkı plaketi verildi.

Kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üreten, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi ile 7/24 kesintisiniz elektronik güvenlik hizmeti sunan Tepe Güvenlik, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği uygulamaları ve yüksek müşteri memnuniyeti oranıyla dikkat çekiyor.

 

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Saltuk Buğrahan Öztürk tarafından takdim edilen sektöre katkı plaketinin kendileri için büyük gurur kaynağı olduğunu belirten Tepe Güvenlik Genel Müdürü Özgür Gök, Tepe Güvenlik’in sahip olduğu her yeni ödülün daha iyiye giden yolda itici güç oluşturduğunu söyledi.

 

Tepe Güvenlik Alarm İzleme Merkezi tarafından ülke genelindeki alarm abonelerinin 7/24 takip edildiğine dikkat çeken Gök, “Müşterilerimizin ev veya işyerlerinden gelen alarm sinyalini değerlendiren özel güvenlik kimlik kartlı operatörlerimiz emniyet birimleri ile saniyeler içerisinde iletişime geçiyor ve emniyet birimlerimiz de anında olaya müdahale ediyor. Alarm sistemi tercihinde en önemli unsurlardan biri Tepe kalitesinde sunduğumuz 7/24 canlı alarm izleme hizmeti. Tepe Güvenlik olarak emniyet ile kol kola bu işi yürütmekten ve sektöre katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz” açıklamasında bulundu.

 

Sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tepe Güvenlik, 80 bine yaklaşan müşteri sayısı ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet sunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.