Turizmciler Avrupa tv reklam planlamalarıyla rezervasyon rekoru kıracak!

1972+ kez okundu.
 

Turizmciler Avrupa tv reklam planlamalarıyla rezervasyon rekoru kıracak!

İnşaat sektörü Avrupa medya planlamalarıyla canlanmaya başladı! İnşaat sektöründe yaklaşık bir yıldır görülen daralma Avrupa tv reklam planlamalarıyla oldukça azalmış durumda. Firmaların Avrupa’ya açılmalarıyla birlikte Avrupalı Türkler ve yabancılar Türkiye’den ev, daire, devre mülk almaya başladılar. Bu ticaretin artmasında Avrupa medya ajansı olarak oldukça etkili olan Tutus Media’nın CEO’su Adem Aydın bizlere Avrupa Türk televizyonlarına reklam vermenin önemi üzerine hiçbir yerde bulamayacağınız bilgiler sundu. Avrupa Medya Satınalma işlemlerinde çok geç kaldık! Türkiye’de yayın yapan kanalların reklam ücretlerinin çok yüksek olduğu ticaret yapan herkesin bilgisi dâhilindedir. O kadar ki firma sahiplerinin gözü bu fiyatlardan korkar, diyen Adem Aydın Avrupa tv reklam fiyatlarının oldukça hesaplı olduğunu belirtti. “Verdiği hizmeti ya da ürettiği ürünlerini ekranda görmek çoğu firmanın hayalidir. Bu firmalar sektörel birkaç muhabbet arasında reklam fiyatlarının çok yüksek olduğunu görüp vazgeçerler. Yüksek ücretler yüzünden ekrana çıkmayı düşünmezler bile. Hâlbuki bütün Türkiye’de ve Avrupa’da izlenebilen Avrupa Türk televizyonlarına reklam vermeyi düşünseler televizyona çıkmanın ne kadar hesaplı ve kolay olacağını görecekler.” İnşaat firmaları için dövizin yükselme olumsuzluğu ortadan kalkacak! Ağustos ayında başlayan dövizdeki hareketlilikle birlikte faizlerin de yükselmesi Türkiye’de inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Bu kriz Avrupalı Türklerle birlikte fırsata dönüşmeye de başladı. Türkiye’deki önemli inşaat şirketlerinden olan Hak Yapı’nın Onlife Projesi için Avrupa medya satınalma  kararı ile başlayan hareketlilik sektörde belirgin şekilde  hissediliyor. Hak Yapı’nın Avrupa tv reklam planlamalarını yapan Aydın; “Bugünler Avrupa’daki Türklerin Türkiye’ye yatırım yapmaları için en iyi fırsat günleri. Euro belli düzeyde yükselmiş durumda. Türkiye’deki ev fiyatlarının artışı da çok sınırlı. Bu krizi fırsata çevirmek isteyen Hak Yapı Onlife Projesi için Avrupa medya planlama ajansı olarak bize bir başvuru yaptı. Kreatif ekibimiz kısa sürede hedef kitlemize uygun bir masaüstü reklam hazırladı. Yine hedef kitlemize uygun tv kanallarını seçtik. Sonra reklam planlamasını hangi zaman diliminde yapacağımızı belirledik. Son olarak da dizi ve programları seçtik. Haliyle de reklamın hedef kitleyle etkileşim hızı kısa sürede belli oldu. Açıkçası biz de bu kadar hızlı bir dönüşüm beklemiyorduk ama görüyoruz ki Türkiye’deki inşaat sektörü Avrupa medya planlamalarıyla daha da canlanacak.” dedi. Peki, Hak Yapı Onlife Projesi Avrupalı Türklere neler sunuyor? Hak Yapı’nın Onlife Projesi için yeni yaptığı kampanyada; 1 Nisanda 65.000 Euro olan daireler şimdi 54.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik Türk lirasına faizsiz 60 ay taksit imkânı da büyük fırsat. Geniş sosyal imkânları, Aydos Ormanına ve Sabiha Gökçen’e yakınlığıyla proje Avrupalı Türkler için iyi bir tercih gibi duruyor.

İnşaat sektörü Avrupa medya planlamalarıyla canlanmaya başladı!

İnşaat sektöründe yaklaşık bir yıldır görülen daralma Avrupa tv reklam planlamalarıyla oldukça azalmış durumda. Firmaların Avrupa’ya açılmalarıyla birlikte Avrupalı Türkler ve yabancılar Türkiye’den ev, daire, devre mülk almaya başladılar. Bu ticaretin artmasında Avrupa medya ajansı olarak oldukça etkili olan Tutus Media’nın CEO’su Adem Aydın bizlere Avrupa Türk televizyonlarına reklam vermenin önemi üzerine hiçbir yerde bulamayacağınız bilgiler sundu.

Avrupa Medya Satınalma işlemlerinde çok geç kaldık!

Türkiye’de yayın yapan kanalların reklam ücretlerinin çok yüksek olduğu ticaret yapan herkesin bilgisi dâhilindedir. O kadar ki firma sahiplerinin gözü bu fiyatlardan korkar, diyen Adem Aydın Avrupa tv reklam fiyatlarının oldukça hesaplı olduğunu belirtti. “Verdiği hizmeti ya da ürettiği ürünlerini ekranda görmek çoğu firmanın hayalidir. Bu firmalar sektörel birkaç muhabbet arasında reklam fiyatlarının çok yüksek olduğunu görüp vazgeçerler. Yüksek ücretler yüzünden ekrana çıkmayı düşünmezler bile. Hâlbuki bütün Türkiye’de ve Avrupa’da izlenebilen Avrupa Türk televizyonlarına reklam vermeyi düşünseler televizyona çıkmanın ne kadar hesaplı ve kolay olacağını görecekler.”

İnşaat firmaları için dövizin yükselme olumsuzluğu ortadan kalkacak!

Ağustos ayında başlayan dövizdeki hareketlilikle birlikte faizlerin de yükselmesi Türkiye’de inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Bu kriz Avrupalı Türklerle birlikte fırsata dönüşmeye de başladı. Türkiye’deki önemli inşaat şirketlerinden olan Hak Yapı’nın Onlife Projesi için Avrupa medya satınalma  kararı ile başlayan hareketlilik sektörde belirgin şekilde  hissediliyor. Hak Yapı’nın Avrupa tv reklam planlamalarını yapan Aydın; “Bugünler Avrupa’daki Türklerin Türkiye’ye yatırım yapmaları için en iyi fırsat günleri. Euro belli düzeyde yükselmiş durumda. Türkiye’deki ev fiyatlarının artışı da çok sınırlı. Bu krizi fırsata çevirmek isteyen Hak Yapı Onlife Projesi için Avrupa medya planlama ajansı olarak bize bir başvuru yaptı. Kreatif ekibimiz kısa sürede hedef kitlemize uygun bir masaüstü reklam hazırladı. Yine hedef kitlemize uygun tv kanallarını seçtik. Sonra reklam planlamasını hangi zaman diliminde yapacağımızı belirledik. Son olarak da dizi ve programları seçtik. Haliyle de reklamın hedef kitleyle etkileşim hızı kısa sürede belli oldu. Açıkçası biz de bu kadar hızlı bir dönüşüm beklemiyorduk ama görüyoruz ki Türkiye’deki inşaat sektörü Avrupa medya planlamalarıyla daha da canlanacak.” dedi.

Peki, Hak Yapı Onlife Projesi Avrupalı Türklere neler sunuyor?

Hak Yapı’nın Onlife Projesi için yeni yaptığı kampanyada; 1 Nisanda 65.000 Euro olan daireler şimdi 54.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik Türk lirasına faizsiz 60 ay taksit imkânı da büyük fırsat. Geniş sosyal imkânları, Aydos Ormanına ve Sabiha Gökçen’e yakınlığıyla proje Avrupalı Türkler için iyi bir tercih gibi duruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.