Türk Rüzgar Enerjisi Sektörü Tüm Paydaşlarıyla Seçime Hazır!

Enerji 7114+ kez okundu.
 

Türk Rüzgar Enerjisi Sektörü Tüm Paydaşlarıyla Seçime Hazır!

Ülkemiz rüzgarının çatı kuruluşu TÜREB’in yeni dönemi için seçimli genel kurulu 17 Mart’ta gerçekleşecek. Rüzgar sektörünün tüm paydaşlarını kapsayacak ve katılımcı bir yapıya ulaştıracak olan Hakan Yıldırım’ın kurul listesinde yer almaktan heyecan duyduklarını belirten Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın, memleket meselesi olan rüzgar enerjisi için mücadeleye devam edeceklerini aktarıyor.
Türk rüzgarını heyecanlı günler bekliyor. 17 Mart günü rüzgar sektörünün tüm paydaşlarının katılımıyla Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin yeni dönemi için seçimli genel kurul gerçekleşiyor. En doğru yapılanma için yeni dönemde rüzgar sektörüne emek veren her kesimin ve paydaşın yer aldığı bir kurulun oluşması için çabaladıklarını dile getiren Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın’a göre, enerjiyi üreten türbinlerin üreticisinden bakımlarından sorumlu sahadaki teknisyenine, lojistik ve nakliye sürecinden sorumlu ekiplerden rüzgar santrallerinin işletmecilerine kadar herkesin problemlerinin çözüme kavuşturulacağı yeni bir dönemin hazırlığında olan Hakan Yıldırım’ın listesinin çoğulcu ve kapsayıcı olduğunun altını çiziyor.   Her Emeği Es Geçmeyen Bir Rüzgar Birliği Amaçlanıyor   Son yıllardaki inanılmaz atakları ile Türkiye’nin parlayan enerjisi rolüne kavuşan rüzgar enerjisi sektöründe yeni döneme geçiliyor. Rüzgar enerjisinin gelişimi ve üretimi için tüm paydaşlarının desteklediği bir genel kurulun gerçekleşeceğini belirten Ali Aydın, TÜREB için ön plana alınan gayenin birliğin misyon ve vizyonuna uygun en doğru yapıya kavuşması olduğunu dile getiriyor. Birlik ve beraberliğin hiçbir sektörde olmadığı kadar rüzgar enerjisi sektöründe görüldüğünü ve hissedildiğini aktaran Aydın, Avrupa’nın en güçlü 7. rüzgar ülkesi olan Türkiye’nin bu başarısında emeği geçen her kesimin bu birlikte söz hakkına sahip olması gerektiğinin de altını çiziyor.       “Rüzgara Memleket Meselesi Gözüyle Bakan Bir Liste”   Yaklaşan seçimli genel kurulun yeni dönemde Türk rüzgarına büyük katkılar sağlaması bekleniyor. Özellikle global arenada önemli bir konumun kazanılmasına ve sektörün ihtiyaçları ile problemlerine yönelik önemli adımların atılmasına ön ayak olan mevcut TÜREB Başkanı Hakan Yıldırım’ın listesinin tüm ekosistemi temsil ettiğine dikkat çeken Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın’a göre bu yönetim, santraldeki teknisyenden enerji şirketlerinin en başındaki yöneticilere, bu ülkenin her vatandaşından kamu temsilcilerine varacak şekilde bir temsiliyet sağlamış oluyor. Rüzgar enerjisini memleket meselesi olarak gören ve milyonlarca haneye hem temiz hem de ucuz enerjiyi ulaştırabilmek için çabalayan herkesin gözü, 17 Mart’taki TÜREB’in seçimli genel kurulunda olacak.
Ülkemiz rüzgarının çatı kuruluşu TÜREB’in yeni dönemi için seçimli genel kurulu 17 Mart’ta gerçekleşecek. Rüzgar sektörünün tüm paydaşlarını kapsayacak ve katılımcı bir yapıya ulaştıracak olan Hakan Yıldırım’ın kurul listesinde yer almaktan heyecan duyduklarını belirten Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın, memleket meselesi olan rüzgar enerjisi için mücadeleye devam edeceklerini aktarıyor.

Türk rüzgarını heyecanlı günler bekliyor. 17 Mart günü rüzgar sektörünün tüm paydaşlarının katılımıyla Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin yeni dönemi için seçimli genel kurul gerçekleşiyor. En doğru yapılanma için yeni dönemde rüzgar sektörüne emek veren her kesimin ve paydaşın yer aldığı bir kurulun oluşması için çabaladıklarını dile getiren Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın’a göre, enerjiyi üreten türbinlerin üreticisinden bakımlarından sorumlu sahadaki teknisyenine, lojistik ve nakliye sürecinden sorumlu ekiplerden rüzgar santrallerinin işletmecilerine kadar herkesin problemlerinin çözüme kavuşturulacağı yeni bir dönemin hazırlığında olan Hakan Yıldırım’ın listesinin çoğulcu ve kapsayıcı olduğunun altını çiziyor.

 

Her Emeği Es Geçmeyen Bir Rüzgar Birliği Amaçlanıyor

 

Son yıllardaki inanılmaz atakları ile Türkiye’nin parlayan enerjisi rolüne kavuşan rüzgar enerjisi sektöründe yeni döneme geçiliyor. Rüzgar enerjisinin gelişimi ve üretimi için tüm paydaşlarının desteklediği bir genel kurulun gerçekleşeceğini belirten Ali Aydın, TÜREB için ön plana alınan gayenin birliğin misyon ve vizyonuna uygun en doğru yapıya kavuşması olduğunu dile getiriyor. Birlik ve beraberliğin hiçbir sektörde olmadığı kadar rüzgar enerjisi sektöründe görüldüğünü ve hissedildiğini aktaran Aydın, Avrupa’nın en güçlü 7. rüzgar ülkesi olan Türkiye’nin bu başarısında emeği geçen her kesimin bu birlikte söz hakkına sahip olması gerektiğinin de altını çiziyor.

 

 

 

“Rüzgara Memleket Meselesi Gözüyle Bakan Bir Liste”

 

Yaklaşan seçimli genel kurulun yeni dönemde Türk rüzgarına büyük katkılar sağlaması bekleniyor. Özellikle global arenada önemli bir konumun kazanılmasına ve sektörün ihtiyaçları ile problemlerine yönelik önemli adımların atılmasına ön ayak olan mevcut TÜREB Başkanı Hakan Yıldırım’ın listesinin tüm ekosistemi temsil ettiğine dikkat çeken Ülke Enerji Genel Müdürü Ali Aydın’a göre bu yönetim, santraldeki teknisyenden enerji şirketlerinin en başındaki yöneticilere, bu ülkenin her vatandaşından kamu temsilcilerine varacak şekilde bir temsiliyet sağlamış oluyor. Rüzgar enerjisini memleket meselesi olarak gören ve milyonlarca haneye hem temiz hem de ucuz enerjiyi ulaştırabilmek için çabalayan herkesin gözü, 17 Mart’taki TÜREB’in seçimli genel kurulunda olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.