Türkiye’nin ilk online kablo eğitimi

Sektörden 2714+ kez okundu.
 

Türkiye’nin ilk online kablo eğitimi

Türk kablo sektörünün öncü firması Prysmian Kablo, 2015 yılında Türk kablo sektörüne sunduğu online kablo eğitiminde 2018 yılı içerisinde, Ağustos ayı sonuna kadar 1528 kişiye ulaştı.
Prysmian Kablo, Türk kablo sektöründe bir ilk olan ve ücretsiz olarak sunduğu eğitim ile geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, kablo sektöründe çalışanların bilgi seviyesini yükseltmek amacıyla 2015 yılında online eğitim projesini hayata geçirdi. Kablonun hayatımızdaki önemini gerçekleştirdiği eğitim projesiyle aktaran Prysmian Kablo, sektör dışındaki kişilerin de bilinçlenmesine yardımcı oluyor. Online Kablo Eğitimi, kablolar hakkında temel bilgiler, kabloların uygulama alanları, malzeme teknolojileri, genel kablo yapısı, yangın performans testleri, kablo ve makara kullanımı, Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) ve fiber optik kablolar olmak üzere 8 modülden ve bir sınavdan oluşuyor. Sınavda başarılı olan katılımcılar, eğitim sonrasında katılım belgesi almaya hak kazanıyor.  Başarı eğitimle doğru orantılı   Prysmian Kablo olarak öğrenim ve eğitimle birlikte, mesleki gelişim fırsatları sunduklarını belirten Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu ‘‘2012 yılından itibaren sürdürdüğümüz “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimimiz kapsamında Türkiye’de ve yurtdışında yaklaşık 4000 kişiye birebir ulaştık. Prysmian Kablo olarak başarının kaliteli insan kaynağı yetiştirme ile doğru orantılı olduğunu düşünüyoruz. Teknolojinin her konuda çözüm ortağı olarak önümüze çıktığı bu dönemde, internet ile en uzak noktaya bilgi ulaştırabilmek, onlarla sektördeki gelişmeleri paylaşabilmek, ürünlerimiz ve yeni teknolojiler hakkında bilgiler verebilmek ve kablolar hakkındaki bilgi seviyelerini biraz olsun artırabilmek bizler için gurur verici. Henüz eğitime katılmamış kişileri de, zaman ayırıp kendileri için çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu eğitime katılmaya davet ediyoruz” dedi. Online Kablo Eğitimi’ne; öğrenciler, akademisyenler, öğretmenler, elektrik mühendisleri, elektrik teknisyenleri, elektrik teknikerleri, proje tasarımcıları ve distribütörler başta olmak üzere çok geniş bir kitle, dilediği zaman www.prysmiangroup.com.tr  adresinden ücretsiz olarak katılabiliyor.   AKILLI BİNAM
Türk kablo sektörünün öncü firması Prysmian Kablo, 2015 yılında Türk kablo sektörüne sunduğu online kablo eğitiminde 2018 yılı içerisinde, Ağustos ayı sonuna kadar 1528 kişiye ulaştı.

Prysmian Kablo, Türk kablo sektöründe bir ilk olan ve ücretsiz olarak sunduğu eğitim ile geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, kablo sektöründe çalışanların bilgi seviyesini yükseltmek amacıyla 2015 yılında online eğitim projesini hayata geçirdi. Kablonun hayatımızdaki önemini gerçekleştirdiği eğitim projesiyle aktaran Prysmian Kablo, sektör dışındaki kişilerin de bilinçlenmesine yardımcı oluyor. Online Kablo Eğitimi, kablolar hakkında temel bilgiler, kabloların uygulama alanları, malzeme teknolojileri, genel kablo yapısı, yangın performans testleri, kablo ve makara kullanımı, Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) ve fiber optik kablolar olmak üzere 8 modülden ve bir sınavdan oluşuyor. Sınavda başarılı olan katılımcılar, eğitim sonrasında katılım belgesi almaya hak kazanıyor. 

Başarı eğitimle doğru orantılı

 

Prysmian Kablo olarak öğrenim ve eğitimle birlikte, mesleki gelişim fırsatları sunduklarını belirten Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu ‘‘2012 yılından itibaren sürdürdüğümüz “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimimiz kapsamında Türkiye’de ve yurtdışında yaklaşık 4000 kişiye birebir ulaştık. Prysmian Kablo olarak başarının kaliteli insan kaynağı yetiştirme ile doğru orantılı olduğunu düşünüyoruz. Teknolojinin her konuda çözüm ortağı olarak önümüze çıktığı bu dönemde, internet ile en uzak noktaya bilgi ulaştırabilmek, onlarla sektördeki gelişmeleri paylaşabilmek, ürünlerimiz ve yeni teknolojiler hakkında bilgiler verebilmek ve kablolar hakkındaki bilgi seviyelerini biraz olsun artırabilmek bizler için gurur verici. Henüz eğitime katılmamış kişileri de, zaman ayırıp kendileri için çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu eğitime katılmaya davet ediyoruz” dedi. Online Kablo Eğitimi’ne; öğrenciler, akademisyenler, öğretmenler, elektrik mühendisleri, elektrik teknisyenleri, elektrik teknikerleri, proje tasarımcıları ve distribütörler başta olmak üzere çok geniş bir kitle, dilediği zaman www.prysmiangroup.com.tr  adresinden ücretsiz olarak katılabiliyor.

 

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.