Türkiye’nin ve dünyanın bariyer sistemlerine yön verecek

Teknoloji 1872+ kez okundu.
 

Türkiye’nin ve dünyanın bariyer sistemlerine yön verecek

Ürettiği bariyer ve güvenlik sistemleri ile dünyanın 52’den fazla ülkesine ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol, 2021 yılı üretim hedeflerini açıkladı.
Ürettiği bariyer ve güvenlik sistemleri ile dünyanın 52’den fazla ülkesine ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol, 2021 yılı üretim hedeflerini açıkladı. 2020 yılında pandemide artan taleple entegre ürünlerinde üretimini yüzde 67 artıran Arma Kontrol, 2021 yılı üretim kapasite artışını yüzde 28 olarak belirledi.   Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ürünleri üreten Arma Kontrol, 2021 yılı üretim artışı hedeflerini paylaştı. 2020 yılında pandeminin etkisiyle birlikte üretimde yüzde 67’lik bir artış gerçekleştiren Arma Kontrol, 2021 yılında yeni üretim tesisi ve pandeminin devam eden etkileriyle birlikte üretimini yüzde 28 artıracak.     Yıllık bin 200 adet kollu bariyer, bin 450 adet mantar bariyer, 320 adet road blocker, 615 adet hızlı geçiş sistemleri ve bin 500 metre yer tuzağı olmak üzere toplamda 3 bin 585 adet üretim yapan Arma Kontrol, yeni üretim artışıyla birlikte yüzde 40’lık Türkiye pazar payını da yukarılara çekecek.    “Yurtiçi ve yurtdışı pazar payımızı artıracağız”   Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal, “Gelişen teknoloji ve müşteri talepleriyle doğru orantılı olarak ürünlerimizi sürekli yeniliklere ve güne ayak uyduracak şekilde geliştiriyoruz. 2020 yılında pandeminin de etkisiyle yurtiçi ve yurtdışından yoğun bir talep aldık. Bu doğrultuda yüzde 67’lik bir kapasite artışına gittik. Yakaladığımız istikrarı 2021 yılında da devam ettirmek için öngörülü davranıp üretim kapasitemizi yüzde 28 oranında artırma kararı aldık. Üretim artışımızla birlikte yurtiçi ve yurtdışı pazar paylarımızı artıracağız. Üretim artışımızla birlikte yine 20 milyon TL yatırımla hayat geçirdiğimiz ve 2021 yılında üretime geçmeyi planladığımız tesisimizle ülkemizin ve dünyanın güvenlik ve bariyer sektörüne yön vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Ürettiği bariyer ve güvenlik sistemleri ile dünyanın 52’den fazla ülkesine ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol, 2021 yılı üretim hedeflerini açıkladı.

Ürettiği bariyer ve güvenlik sistemleri ile dünyanın 52’den fazla ülkesine ihracat gerçekleştiren Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol, 2021 yılı üretim hedeflerini açıkladı. 2020 yılında pandemide artan taleple entegre ürünlerinde üretimini yüzde 67 artıran Arma Kontrol, 2021 yılı üretim kapasite artışını yüzde 28 olarak belirledi.

 

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ürünleri üreten Arma Kontrol, 2021 yılı üretim artışı hedeflerini paylaştı. 2020 yılında pandeminin etkisiyle birlikte üretimde yüzde 67’lik bir artış gerçekleştiren Arma Kontrol, 2021 yılında yeni üretim tesisi ve pandeminin devam eden etkileriyle birlikte üretimini yüzde 28 artıracak.  

 

Yıllık bin 200 adet kollu bariyer, bin 450 adet mantar bariyer, 320 adet road blocker, 615 adet hızlı geçiş sistemleri ve bin 500 metre yer tuzağı olmak üzere toplamda 3 bin 585 adet üretim yapan Arma Kontrol, yeni üretim artışıyla birlikte yüzde 40’lık Türkiye pazar payını da yukarılara çekecek. 

 

“Yurtiçi ve yurtdışı pazar payımızı artıracağız”

 

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal, “Gelişen teknoloji ve müşteri talepleriyle doğru orantılı olarak ürünlerimizi sürekli yeniliklere ve güne ayak uyduracak şekilde geliştiriyoruz. 2020 yılında pandeminin de etkisiyle yurtiçi ve yurtdışından yoğun bir talep aldık. Bu doğrultuda yüzde 67’lik bir kapasite artışına gittik. Yakaladığımız istikrarı 2021 yılında da devam ettirmek için öngörülü davranıp üretim kapasitemizi yüzde 28 oranında artırma kararı aldık. Üretim artışımızla birlikte yurtiçi ve yurtdışı pazar paylarımızı artıracağız. Üretim artışımızla birlikte yine 20 milyon TL yatırımla hayat geçirdiğimiz ve 2021 yılında üretime geçmeyi planladığımız tesisimizle ülkemizin ve dünyanın güvenlik ve bariyer sektörüne yön vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.