Ukrayna’nın güneş panelleri Türkiye’den

Enerji 6332+ kez okundu.
 

Ukrayna’nın güneş panelleri Türkiye’den

Yıllık 1200 MW güneş paneli üretim kapasitesine sahip fabrikasında ürettiği güneş panellerini, dünyanın dört bir yanına ihraç eden HT Solar, son olarak Ukrayna’da 19,65 MWp kapasiteli güneş enerji santraline güneş paneli tedariği gerçekleştirdi.
Çin devletine ait tek güneş paneli üreticisi olan HT Solar, uluslararası sertifikalarla tescillenen standartlarda ürettiği güneş panelleri ile birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılıyor. Türkiye’de kurulduğu günden itibaren, dünya çapında 1 GW'dan fazla projeye güneş paneli tedariği sağlayan HT Solar, son olarak Ukrayna’nın Berdyansk şehrinde 19,65 MWp’lik projenin çözüm ortağı oldu.   2021 Yılına Hızlı Başlangıç Dünya üzerinde çok geniş bir ihracat ağına sahip olduklarını ve bunu geliştirmek için stratejik yatırımlarını 2021 yılında da devam ettiklerini ifade eden HT Solar Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Kulaç; “HT Solar olarak olumlu demografik eğilimler, yüksek şehirleşme hızı ile birlikte artan enerji talebini karşılamak için potansiyel pazarları iyi değerlendiriyoruz. Ukrayna’da bu ülkelerin başında geliyor” dedi.   Bu kapsamda Ukrayna’nın Berdyansk şehrinde yatırımcı firma Demircioğlu Mermer ve EPC firması Solargüç ile iş birliği yaptıklarını söyleyen Kulaç; “19,65 MWp kapasiteli güneş enerji santraline, 400W Monokristal Bifacial panellerin sevkiyatını gerçekleştirdik. Yaklaşık 5 GW kurulu güce sahip olan Ukrayna, gerek coğrafi konumu gerek yenilebilir enerji yatırımları ile Avrupa’nın yükselen yıldızı olma yolunda ilerliyor. HT Solar olarak, Ukrayna pazarındaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve daha çok referans projenin çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz.   Yeni teknolojiler ile dünyanın enerji ihtiyacını karşılayacak Akıllı teknolojileri, otonom ve robotik sistemler ile inovatif bir yaklaşım benimsediklerini vurgulayan Emre Kulaç; “Global ölçekte başarımızı sürdürülebilir kılarak; sektör ve pazar trendlerini takip ederek, ürün portföyümüzü geliştiriyoruz. Şu an ürün portföyümüzde, 158.75mm, 166mm, 182mm ve 210mm hücrelerle üretilen Mono-Perc, Half-Cut ve Bifacial gibi farklı özelliklere sahip güneş panellerimiz mevcuttur. Bu yeni nesil panellerle üretim kapasitemizi artırarak global projelere daha fazla panel tedariği sağlamayı planlıyoruz.” dedi.
Yıllık 1200 MW güneş paneli üretim kapasitesine sahip fabrikasında ürettiği güneş panellerini, dünyanın dört bir yanına ihraç eden HT Solar, son olarak Ukrayna’da 19,65 MWp kapasiteli güneş enerji santraline güneş paneli tedariği gerçekleştirdi.

Çin devletine ait tek güneş paneli üreticisi olan HT Solar, uluslararası sertifikalarla tescillenen standartlarda ürettiği güneş panelleri ile birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılıyor. Türkiye’de kurulduğu günden itibaren, dünya çapında 1 GW'dan fazla projeye güneş paneli tedariği sağlayan HT Solar, son olarak Ukrayna’nın Berdyansk şehrinde 19,65 MWp’lik projenin çözüm ortağı oldu.

 

2021 Yılına Hızlı Başlangıç

Dünya üzerinde çok geniş bir ihracat ağına sahip olduklarını ve bunu geliştirmek için stratejik yatırımlarını 2021 yılında da devam ettiklerini ifade eden HT Solar Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Kulaç; “HT Solar olarak olumlu demografik eğilimler, yüksek şehirleşme hızı ile birlikte artan enerji talebini karşılamak için potansiyel pazarları iyi değerlendiriyoruz. Ukrayna’da bu ülkelerin başında geliyor” dedi.

 

Bu kapsamda Ukrayna’nın Berdyansk şehrinde yatırımcı firma Demircioğlu Mermer ve EPC firması Solargüç ile iş birliği yaptıklarını söyleyen Kulaç; “19,65 MWp kapasiteli güneş enerji santraline, 400W Monokristal Bifacial panellerin sevkiyatını gerçekleştirdik. Yaklaşık 5 GW kurulu güce sahip olan Ukrayna, gerek coğrafi konumu gerek yenilebilir enerji yatırımları ile Avrupa’nın yükselen yıldızı olma yolunda ilerliyor. HT Solar olarak, Ukrayna pazarındaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve daha çok referans projenin çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz.

 

Yeni teknolojiler ile dünyanın enerji ihtiyacını karşılayacak

Akıllı teknolojileri, otonom ve robotik sistemler ile inovatif bir yaklaşım benimsediklerini vurgulayan Emre Kulaç; “Global ölçekte başarımızı sürdürülebilir kılarak; sektör ve pazar trendlerini takip ederek, ürün portföyümüzü geliştiriyoruz. Şu an ürün portföyümüzde, 158.75mm, 166mm, 182mm ve 210mm hücrelerle üretilen Mono-Perc, Half-Cut ve Bifacial gibi farklı özelliklere sahip güneş panellerimiz mevcuttur. Bu yeni nesil panellerle üretim kapasitemizi artırarak global projelere daha fazla panel tedariği sağlamayı planlıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.