UNECO led&ledlighting Fuarı’nda yer alacak

Röportaj 1610+ kez okundu.
 

UNECO led&ledlighting Fuarı’nda yer alacak

Marmara Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 9. Led&ledlighting fuarına aydınlatma teknolojilerinin öncü isimlerinden UNECO da katılarak sektörle bir araya gelecek. 2007 yılında kurulan, 2011 yılında LED konusunda üretime geçen ve Türkiye’de gelişmekte olan LED aydınlatma teknolojilerine destek veren UNECO sektörü yakından takip ediyor.   26-29 Eylül tarihlerinde ve İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Türkiye’de tek LED aydınlatma fuarında yerini alarak bu konudaki ürünlerini sergileyecek. UNECO kurucusu Erdem Ünal “Gerek ekolojik açıdan gerekse de maliyet açısından oldukça fayda sağlayacak LED teknolojisi geleceğin zorunluluğu haline gelecek. LED teknolojisinin 52 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen hala olması gereken yerde değil. Türkiye’de ise oldukça geç kalmış durumdayız. Bizim firma olarak amacımız dünyadaki gelişmeleri yakalayıp, ülkemize sunmak”dedi.   Ayrıca Ünal UNECO olarak yaptıklarını “Hali hazırdaki aydınlatma firmalarının LED’e geçişlerini hızlandırmaya çalışıyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak için bünyemize üretim ile ilgili bir takım entegrasyonları geliştirmeye çalışıyoruz ve her geçen gün şirketimize yatırım yapıyoruz. LED’in gelişimine paralel hizmet verebilecek bir alt yapı sunmaya gayret gösteriyoruz. Dünya çapında aydınlatma üreticilerine hizmet verecek bir kapasite artırımı ve otomasyon üzerine çalışıyoruz. Tasarım ve Ar-Ge ekibimizi geliştirmek adına yatırımlar yapıyoruz. Global üretici olup yarattığımız markanın bayrağını dünya pazarında gururla dalgalandırmak istiyoruz. Yerli arabadan daha çok elektroniğe önem verilmesi gerektiğini düşünüyoruz.   Elektronik sektöründe üretim katma değeri çok yüksektir.. Bu sektörde üretimde Türkiye’nin Çin’e göre daha şanslı olduğunu düşünüyoruz ve bu konuda Türkiye’ye çok güveniyoruz. Sektörle ilgili tüm gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek bu tür organizasyonlarda yer almayı son derece önemli buluyorum” şeklinde aktardı. Yurt içi ve yurtdışında yoğun ilgiyle karşılanan fuar bu yıl da katılımcılarına kapılarını açıyor. Tüm sektörü bir araya getirecek olan bu organizasyon; mevcut iş bağlantılarını güçlendirmek, potansiyel iş ilişkilerini gerçekleştirmek, yeni ürünleri sergilemek ve firmanızın tüm sektöre tanıtımını yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat sağlıyor. 

Marmara Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 9. Led&ledlighting fuarına aydınlatma teknolojilerinin öncü isimlerinden UNECO da katılarak sektörle bir araya gelecek. 2007 yılında kurulan, 2011 yılında LED konusunda üretime geçen ve Türkiye’de gelişmekte olan LED aydınlatma teknolojilerine destek veren UNECO sektörü yakından takip ediyor.

 

26-29 Eylül tarihlerinde ve İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak Türkiye’de tek LED aydınlatma fuarında yerini alarak bu konudaki ürünlerini sergileyecek. UNECO kurucusu Erdem Ünal “Gerek ekolojik açıdan gerekse de maliyet açısından oldukça fayda sağlayacak LED teknolojisi geleceğin zorunluluğu haline gelecek. LED teknolojisinin 52 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen hala olması gereken yerde değil. Türkiye’de ise oldukça geç kalmış durumdayız. Bizim firma olarak amacımız dünyadaki gelişmeleri yakalayıp, ülkemize sunmak”dedi.

 

Ayrıca Ünal UNECO olarak yaptıklarını “Hali hazırdaki aydınlatma firmalarının LED’e geçişlerini hızlandırmaya çalışıyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak için bünyemize üretim ile ilgili bir takım entegrasyonları geliştirmeye çalışıyoruz ve her geçen gün şirketimize yatırım yapıyoruz. LED’in gelişimine paralel hizmet verebilecek bir alt yapı sunmaya gayret gösteriyoruz. Dünya çapında aydınlatma üreticilerine hizmet verecek bir kapasite artırımı ve otomasyon üzerine çalışıyoruz. Tasarım ve Ar-Ge ekibimizi geliştirmek adına yatırımlar yapıyoruz. Global üretici olup yarattığımız markanın bayrağını dünya pazarında gururla dalgalandırmak istiyoruz. Yerli arabadan daha çok elektroniğe önem verilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

 

Elektronik sektöründe üretim katma değeri çok yüksektir.. Bu sektörde üretimde Türkiye’nin Çin’e göre daha şanslı olduğunu düşünüyoruz ve bu konuda Türkiye’ye çok güveniyoruz. Sektörle ilgili tüm gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek bu tür organizasyonlarda yer almayı son derece önemli buluyorum” şeklinde aktardı. Yurt içi ve yurtdışında yoğun ilgiyle karşılanan fuar bu yıl da katılımcılarına kapılarını açıyor. Tüm sektörü bir araya getirecek olan bu organizasyon; mevcut iş bağlantılarını güçlendirmek, potansiyel iş ilişkilerini gerçekleştirmek, yeni ürünleri sergilemek ve firmanızın tüm sektöre tanıtımını yapmak için kaçırılmayacak bir fırsat sağlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.