Yale’in özel kilidi ile bisikletler koruma altında

Teknoloji 2711+ kez okundu.
 

Yale’in özel kilidi ile bisikletler koruma altında

Bisiklet hırsızlığı dünya çapında süregelen bir problem. Her yıl Avrupa'da çalınan bisiklet sayısı yaklaşık 3,5 milyon civarında, yani her bir dakikada altı bisiklet çalınıyor! Yeni Yale bisiklet kilidi serisi ise bisikletinizi kilitlediğinizden emin olmanızı sağlarken özel tasarımıyla bisiklet hırsızlığına karşı mücadele etmenize yardımcı oluyor.   Yaz aylarının gelmesiyle birlikte gerek boş zamanlarda rahatlamak gerek işe veya okula gitmek için yapılan günlük yolculuklarda bisiklet kullanımı artıyor. Ancak bisiklet yolculuklarının keyfini sürmeye engel olan bisiklet hırsızlıkları, en sık yaşanan hırsızlık vakalarının başında geliyor. Öyle ki, istatistikler Avrupa’da dakikada altı bisiklet çalındığını gösteriyor. Yale’in yeni, yüksek performanslı bisiklet kilitleri ise bisikletleri üst düzeyde korumaya olanak tanıyor. Bisikletinizi Yale ile kilitleyin! Dünyanın en çok tercih edilen kilit markası Yale’in yeni bisiklet kilidi serisi tamamen özel tasarım kablo, zincir ve U kilidi içeriyor. U kilidin sahip olduğu patentli dört noktalı kilit, maksimum çekme koruması sağlayan sağlam çapraz çubuk ve ultra sert şasi sayesinde, kilit kesilmelere ve darbelere karşı maksimum dayanıklılık sağlıyor. U kilitler, çapraz kilitler, kelepçeler ve kablo kilitleme başlıkları üzerindeki yeni çift kauçuk kaplama, bisikletin boyasını korumaya yardımcı olurken metal ve kalın kauçuk uç kapaklar darbelere ve çarpmalara karşı koruma sağlayarak hasarı minimum seviyeye indiriyor.   Her bir kablo kilidinin hem kablosu hem de aksamı üzerinde bulunan sert vinil kaplaması uzun süre dayanıklılık ve koruma sunarken özel olarak işlenen zincir kapakları ise iyi görünümün uzun süre korunmasına olanak tanıyor.  Üstelik, yeni anahtar yatağı kilidi sudan, kirden ve kum tanelerinden de uzak tutuyor.

Bisiklet hırsızlığı dünya çapında süregelen bir problem. Her yıl Avrupa'da çalınan bisiklet sayısı yaklaşık 3,5 milyon civarında, yani her bir dakikada altı bisiklet çalınıyor! Yeni Yale bisiklet kilidi serisi ise bisikletinizi kilitlediğinizden emin olmanızı sağlarken özel tasarımıyla bisiklet hırsızlığına karşı mücadele etmenize yardımcı oluyor.

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte gerek boş zamanlarda rahatlamak gerek işe veya okula gitmek için yapılan günlük yolculuklarda bisiklet kullanımı artıyor. Ancak bisiklet yolculuklarının keyfini sürmeye engel olan bisiklet hırsızlıkları, en sık yaşanan hırsızlık vakalarının başında geliyor. Öyle ki, istatistikler Avrupa’da dakikada altı bisiklet çalındığını gösteriyor. Yale’in yeni, yüksek performanslı bisiklet kilitleri ise bisikletleri üst düzeyde korumaya olanak tanıyor.

Bisikletinizi Yale ile kilitleyin!

Dünyanın en çok tercih edilen kilit markası Yale’in yeni bisiklet kilidi serisi tamamen özel tasarım kablo, zincir ve U kilidi içeriyor. U kilidin sahip olduğu patentli dört noktalı kilit, maksimum çekme koruması sağlayan sağlam çapraz çubuk ve ultra sert şasi sayesinde, kilit kesilmelere ve darbelere karşı maksimum dayanıklılık sağlıyor.

U kilitler, çapraz kilitler, kelepçeler ve kablo kilitleme başlıkları üzerindeki yeni çift kauçuk kaplama, bisikletin boyasını korumaya yardımcı olurken metal ve kalın kauçuk uç kapaklar darbelere ve çarpmalara karşı koruma sağlayarak hasarı minimum seviyeye indiriyor.

 

Her bir kablo kilidinin hem kablosu hem de aksamı üzerinde bulunan sert vinil kaplaması uzun süre dayanıklılık ve koruma sunarken özel olarak işlenen zincir kapakları ise iyi görünümün uzun süre korunmasına olanak tanıyor.  Üstelik, yeni anahtar yatağı kilidi sudan, kirden ve kum tanelerinden de uzak tutuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.