Yıldız Entegre’den Superior Matt Lak

Sektörden 3082+ kez okundu.
 

Yıldız Entegre’den Superior Matt Lak

Türkiye’nin Orman Ürünleri Sektörü’ndeki pazar lideri Yıldız Entegre, “Mat”ın yükselişini “Superior Matt Lak” ile yeniden yorumladı. Bir yılı aşkın süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Superior Matt Lak’ın sahip olduğu 19 renk, yurt içindeki önde gelen mimar ve tasarımcılar ile yurt dışındaki sektör temsilcilerinden alınan içgörüler ile belirlendi.
Yenilikçi tasarımları ve trend yaratan ürünleriyle Orman Ürünleri Sektörü’nde Türkiye’nin lider, global arenada ise en büyük 10 üreticisinden biri olan Yıldız Entegre, ürün grubuna eklediği Superior Matt Lak Panel’i Yıldız Trend markası altında pazarla buluşturdu. Kusursuz yüzeyi, mükemmel mat görünümü ve eşsiz dokusu ile kullanıcıların beğenisine sunulan Superior Matt Lak Panel, yaşam alanlarını daha şık ve çekici bir hale getirmeye hazırlanıyor.   YÜKSELEN TREND; MAT DEKORLAR   Dekorasyonda iddialı ve sofistike yaşam alanlarında boy göstermeye başlayan mat dekorlar, dekor kombinlerindeki uyumlu karakterlerinin yanı sıra mekanlara kazandırdığı şıklığı ile göz dolduruyor.  Düz renklerin yanında ahşap ve taş dekorların da yer aldığı Superior Matt Lak Panel, renkleriyle ‘Mat’ın yumuşak ve tok geçişini, bulunduğu yerin tüm atmosferinde htiriyor.   Superior Matt Lak Panel, mekanlarda rakip tanımayan kusursuz mat yüzeyinin yanında, uluslararası standartlara göre yapılan testler sonucunda parmak izine, çizilmeye, lekelere ve solmaya karşı yüksek dayanıma sahip yapısıyla öne çıkıyor. Başta mutfak ve banyo olmak üzere Superior Matt Lak Panel, her türlü mobilyada ve dekorasyonun öne çıktığı özel tasarım üretimlerinde kullanılabiliyor. SELÇUK ORMANCI: “PAZARIN SESİNİ DİNLEDİK”   Superior Matt Lak’ın, kusursuza ulaşmak için geçirdiği bir yıllık Ar-Ge süreci ve pazara sunulması aşamasında pazarın sesini dinlediklerini söyleyen Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, sözlerine şöyle devam etti; “Sektörün ihtiyaçlarını analiz ederek Superior Matt Lak’ı yenilikçi bakış açımızla hayata geçirdik. Dekorların neler olacağına karar verirken yurt içinden çok değerli mimar ve tasarımcılar ile görüştük; aynı zamanda yurt dışında özellikle İspanya ve İtalya’da sektör profesyonelleri ile görüşmeler yaparak pazara sunacağımız ürünün kusursuz olmasını amaçladık. Bir yılı aşkın süredir Ar-Ge çalışmaları da bu araştırma ve içgörü toplama sürecinin paralelinde devam etti. Şu an geldiğimiz noktada kusursuz yüzeyi ile parmak izine, çizilmeye, solmaya ve darbeye karşı yüksek dayanıma sahip Superior Matt Lak Panel’i, mükemmel matlığı ve ipeksi dokusuyla pazarla buluşturmayı başardık.”   Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı; “Geçmişten bugüne mobilya ve dekorasyon alanındaki bütün gelişmeleri yakından takip ediyoruz” diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yıldız Entegre olarak her zaman mobilya sektörü ile çok yakın temas kurduk. Başarımızın temelinde mobilya sektörünün ihtiyaçlarını bilmek, onları iyi tanımak geliyor. Superior Matt Lak’ın kusursuz bir biçimde pazarın beğenisine sunulmasında bu yakın ilişkinin payı büyük. Dünya pazarına sunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz ürünümüzün profesyonel ellerde ilham veren tasarımlara dönüşeceğine inanıyoruz.”  
Türkiye’nin Orman Ürünleri Sektörü’ndeki pazar lideri Yıldız Entegre, “Mat”ın yükselişini “Superior Matt Lak” ile yeniden yorumladı. Bir yılı aşkın süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Superior Matt Lak’ın sahip olduğu 19 renk, yurt içindeki önde gelen mimar ve tasarımcılar ile yurt dışındaki sektör temsilcilerinden alınan içgörüler ile belirlendi.

Yenilikçi tasarımları ve trend yaratan ürünleriyle Orman Ürünleri Sektörü’nde Türkiye’nin lider, global arenada ise en büyük 10 üreticisinden biri olan Yıldız Entegre, ürün grubuna eklediği Superior Matt Lak Panel’i Yıldız Trend markası altında pazarla buluşturdu. Kusursuz yüzeyi, mükemmel mat görünümü ve eşsiz dokusu ile kullanıcıların beğenisine sunulan Superior Matt Lak Panel, yaşam alanlarını daha şık ve çekici bir hale getirmeye hazırlanıyor.

 

YÜKSELEN TREND; MAT DEKORLAR

 

Dekorasyonda iddialı ve sofistike yaşam alanlarında boy göstermeye başlayan mat dekorlar, dekor kombinlerindeki uyumlu karakterlerinin yanı sıra mekanlara kazandırdığı şıklığı ile göz dolduruyor.  Düz renklerin yanında ahşap ve taş dekorların da yer aldığı Superior Matt Lak Panel, renkleriyle ‘Mat’ın yumuşak ve tok geçişini, bulunduğu yerin tüm atmosferinde htiriyor.

 

Superior Matt Lak Panel, mekanlarda rakip tanımayan kusursuz mat yüzeyinin yanında, uluslararası standartlara göre yapılan testler sonucunda parmak izine, çizilmeye, lekelere ve solmaya karşı yüksek dayanıma sahip yapısıyla öne çıkıyor. Başta mutfak ve banyo olmak üzere Superior Matt Lak Panel, her türlü mobilyada ve dekorasyonun öne çıktığı özel tasarım üretimlerinde kullanılabiliyor.

SELÇUK ORMANCI: “PAZARIN SESİNİ DİNLEDİK”

 

Superior Matt Lak’ın, kusursuza ulaşmak için geçirdiği bir yıllık Ar-Ge süreci ve pazara sunulması aşamasında pazarın sesini dinlediklerini söyleyen Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, sözlerine şöyle devam etti; “Sektörün ihtiyaçlarını analiz ederek Superior Matt Lak’ı yenilikçi bakış açımızla hayata geçirdik. Dekorların neler olacağına karar verirken yurt içinden çok değerli mimar ve tasarımcılar ile görüştük; aynı zamanda yurt dışında özellikle İspanya ve İtalya’da sektör profesyonelleri ile görüşmeler yaparak pazara sunacağımız ürünün kusursuz olmasını amaçladık. Bir yılı aşkın süredir Ar-Ge çalışmaları da bu araştırma ve içgörü toplama sürecinin paralelinde devam etti. Şu an geldiğimiz noktada kusursuz yüzeyi ile parmak izine, çizilmeye, solmaya ve darbeye karşı yüksek dayanıma sahip Superior Matt Lak Panel’i, mükemmel matlığı ve ipeksi dokusuyla pazarla buluşturmayı başardık.”

 

Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı; “Geçmişten bugüne mobilya ve dekorasyon alanındaki bütün gelişmeleri yakından takip ediyoruz” diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Yıldız Entegre olarak her zaman mobilya sektörü ile çok yakın temas kurduk. Başarımızın temelinde mobilya sektörünün ihtiyaçlarını bilmek, onları iyi tanımak geliyor. Superior Matt Lak’ın kusursuz bir biçimde pazarın beğenisine sunulmasında bu yakın ilişkinin payı büyük. Dünya pazarına sunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz ürünümüzün profesyonel ellerde ilham veren tasarımlara dönüşeceğine inanıyoruz.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.