Yüksek ışık kalitesine sahip cep boy fener

Teknoloji 1930+ kez okundu.
 

Yüksek ışık kalitesine sahip cep boy fener

Elektrik gittiğinde ya da ihtiyacınız olduğu her an yüksek ışık kalitesine sahip bir fener, karanlık ortamlara ışık gibi doğar. Nebo’nun yeni ürünü Nebo Tino 300 LED Lümen Fener, darbeye ve suya dayanıklı özelliğinin yanı sıra, 135 metreye kadar aydınlatması ile karanlıkta kalanların imdadına yetişiyor.
Işık olmayan yerlerde görüş olanağı zor olduğu için bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Aniden karanlıkta kaldığımız zaman imdadımıza yetişen fenerlerin hem yüksek ışık kalitesine hem de fonksiyonel özelliklere de sahip olması önemli. Sunduğu yüksek ışık kalitesi sayesinde Nebo Tools fener, karanlık ortamları aydınlatıyor. 2 farklı ışık moduyla güçlü aydınlatma Basit bir hareketle açabileceğiniz fener bulunduğunuz alanın aydınlatılmasına yardımcı oluyor. 2 farklı ışık moduna sahip ve kullanışlı cep klipsi fenerin fonksiyonelliğini artırıyor. Askı ve güçlü manyetik taban özelliği ile fener dilediğiniz yerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Cepte taşınma özelliğine sahip fener, parlak ışığı ile ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında. Güçlü spot ışık aydınlatma teknolojisi ile 300 lümen beyaz ışığa sahip olan fener, görüş alanınızı genişletmeye yardımcı oluyor. Çalışma lambası 250 lümen beyaz ışık modu 25 metreye kadar aydınlatma sağlıyor. Fenerin su geçirmez ve darbeye dayanıklı yapısı uzun yıllar kullanım imkanı da sunuyor. Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz Nebo Tino 300 LED Lümen Fener’in fiyatı 94,90 TL’dir.
Elektrik gittiğinde ya da ihtiyacınız olduğu her an yüksek ışık kalitesine sahip bir fener, karanlık ortamlara ışık gibi doğar. Nebo’nun yeni ürünü Nebo Tino 300 LED Lümen Fener, darbeye ve suya dayanıklı özelliğinin yanı sıra, 135 metreye kadar aydınlatması ile karanlıkta kalanların imdadına yetişiyor.

Işık olmayan yerlerde görüş olanağı zor olduğu için bazı aksaklıklar yaşanabiliyor. Aniden karanlıkta kaldığımız zaman imdadımıza yetişen fenerlerin hem yüksek ışık kalitesine hem de fonksiyonel özelliklere de sahip olması önemli. Sunduğu yüksek ışık kalitesi sayesinde Nebo Tools fener, karanlık ortamları aydınlatıyor.

2 farklı ışık moduyla güçlü aydınlatma

Basit bir hareketle açabileceğiniz fener bulunduğunuz alanın aydınlatılmasına yardımcı oluyor. 2 farklı ışık moduna sahip ve kullanışlı cep klipsi fenerin fonksiyonelliğini artırıyor. Askı ve güçlü manyetik taban özelliği ile fener dilediğiniz yerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Cepte taşınma özelliğine sahip fener, parlak ışığı ile ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında. Güçlü spot ışık aydınlatma teknolojisi ile 300 lümen beyaz ışığa sahip olan fener, görüş alanınızı genişletmeye yardımcı oluyor. Çalışma lambası 250 lümen beyaz ışık modu 25 metreye kadar aydınlatma sağlıyor. Fenerin su geçirmez ve darbeye dayanıklı yapısı uzun yıllar kullanım imkanı da sunuyor.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet sitesinde bulabileceğiniz Nebo Tino 300 LED Lümen Fener’in fiyatı 94,90 TL’dir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.