ZeroBuild Forum'20 Program ve Konuşmacıları yayınlandı

Akıllı Bina 2207+ kez okundu.
 

ZeroBuild Forum'20 Program ve Konuşmacıları yayınlandı

Forum sırasında canlı yayınları web sayfasındaki linklerden ya da YouTube kanalından takip edebilirsiniz.  Foruma kadar yayın sayfalarına herhangi bir kayıt işlemine gerek olmadan ulaşabilirsiniz. Ancak forum günleri yayın sayfaları sadece kayıt sonrası takip edilebilir. Bu sebeple, forum öncesi kayıt işleminizi tamamlamanızı hatırlatmak isteriz. Etkinliğin programına ve konuşmacılarına BURADAN ulaşabilirsiniz.   

Forum sırasında canlı yayınları web sayfasındaki linklerden ya da YouTube kanalından takip edebilirsiniz. 

Foruma kadar yayın sayfalarına herhangi bir kayıt işlemine gerek olmadan ulaşabilirsiniz. Ancak forum günleri yayın sayfaları sadece kayıt sonrası takip edilebilir. Bu sebeple, forum öncesi kayıt işleminizi tamamlamanızı hatırlatmak isteriz.

Etkinliğin programına ve konuşmacılarına BURADAN ulaşabilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.