Kartal’da metrekare fiyatları değer kazandı

Konut 2541+ kez okundu.
 

Kartal’da metrekare fiyatları değer kazandı

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.
Bumerang Kartal, Özkartallar A.Ş. güvencesiyle Anadolu Yakası'nın değer kazanmaya devam eden merkezi Kartal'da yatırımcılarını bekliyor. Kaba inşaatın tamamlandığı Bumerang Kartal, Kartal Metrosu'na 1 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 40 kattan oluşan projenin çevresinde ayrıca adliye, hastane, havalimanı, alışveriş merkezleri yer alıyor. Adını Bumerang şeklinden alan Bumerang Kartal projesinde 8. kattan itibaren Adalar manzarasının keyfine varılabiliyor. Bumerang Kartal göz alıcı cephesinin yanı sıra doğayla dost özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projenin cephelerinde kullanılacak camlarla yüzde 70'e varan oranlarda ısı kontolü sağlanırken, depolanan yağmur sularıyla yeşil alanlar sulanıyor; ayrıca kullanılan asansör sistemlerinde de büyük oranda enerji ve zaman tasarrufu sağlanması öngörülüyor.   BUMERANG KARTAL'DA YÜZDE 1 KDV AVANTAJI   Kapanmaz koru alanı ve deniz manzarasına sahip olan Bumerang Kartal, seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, profesyonel yönetim ile birlikte ofis ve konut anlayışında bir yaşam alanı da sunuyor. 9 bin 650 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Bumerang Kartal, 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. 8’nci katından itibaren adalar manzarasına hakim ofis ve daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor. Ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin 900 TL ila 14 bin TL arasında değiştiği Bumerang Kartal'da teslimler Aralık 2019'da yapılıyor. En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede ofis katları; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, zeminler ve tavanlar yapılmış, daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar teslim olarak hazırlanıyor. Esnek ve fonksiyonel alan seçenekleri, yatırım değeri ve konsepti ile modern ofis ve konut anlayışının en üst seviyeye taşındığı Kartal Bumerang Projesi yaşam standardına yeni bir soluk getirmek isteyenler, farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcılar ve işverenler profilini hedefliyor. Bumerang Kartal projesinin kapanmaz Adalar manzarasına sahip daireleri ve ofisleri, krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajları ile şirket bünyesinde yüzde 40’u peşin, geri kalan yüzde 60’i proje bitiş tarihi olan, Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vadelendiriliyor.   AKILLI BİNAM
Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.

Bumerang Kartal, Özkartallar A.Ş. güvencesiyle Anadolu Yakası'nın değer kazanmaya devam eden merkezi Kartal'da yatırımcılarını bekliyor. Kaba inşaatın tamamlandığı Bumerang Kartal, Kartal Metrosu'na 1 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 40 kattan oluşan projenin çevresinde ayrıca adliye, hastane, havalimanı, alışveriş merkezleri yer alıyor. Adını Bumerang şeklinden alan Bumerang Kartal projesinde 8. kattan itibaren Adalar manzarasının keyfine varılabiliyor. Bumerang Kartal göz alıcı cephesinin yanı sıra doğayla dost özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projenin cephelerinde kullanılacak camlarla yüzde 70'e varan oranlarda ısı kontolü sağlanırken, depolanan yağmur sularıyla yeşil alanlar sulanıyor; ayrıca kullanılan asansör sistemlerinde de büyük oranda enerji ve zaman tasarrufu sağlanması öngörülüyor.

 

BUMERANG KARTAL'DA YÜZDE 1 KDV AVANTAJI

 

Kapanmaz koru alanı ve deniz manzarasına sahip olan Bumerang Kartal, seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark, profesyonel yönetim ile birlikte ofis ve konut anlayışında bir yaşam alanı da sunuyor. 9 bin 650 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Bumerang Kartal, 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. 8’nci katından itibaren adalar manzarasına hakim ofis ve daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor. Ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin 900 TL ila 14 bin TL arasında değiştiği Bumerang Kartal'da teslimler Aralık 2019'da yapılıyor. En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede ofis katları; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, zeminler ve tavanlar yapılmış, daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar teslim olarak hazırlanıyor. Esnek ve fonksiyonel alan seçenekleri, yatırım değeri ve konsepti ile modern ofis ve konut anlayışının en üst seviyeye taşındığı Kartal Bumerang Projesi yaşam standardına yeni bir soluk getirmek isteyenler, farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcılar ve işverenler profilini hedefliyor. Bumerang Kartal projesinin kapanmaz Adalar manzarasına sahip daireleri ve ofisleri, krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajları ile şirket bünyesinde yüzde 40’u peşin, geri kalan yüzde 60’i proje bitiş tarihi olan, Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vadelendiriliyor.

 

AKILLI BİNAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akillibinam.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.